BLÅ STOLAR I SAMMET

onsdag, september 5, 2018 2 15

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Fick leverans av 6 st blå stolar i sammet igår, som jag efter mycket velande fram och tillbaka beställde. Och jag tror vi är nöjda, haha. Mannen tycker de är super, och jag gillar dem jättemycket, jag är bara orolig för ”hur länge”..? Sammet är ju en megatrend just nu (även om jag gillar det i många år och haft exempelvis gardiner och i kuddar i sammet i ca 10 år) och jag vet inte om det känns direkt tidlösa. Rädd att jag kommer tröttna fort.

Älskar iofs just den blå färgen och har inte tröttnat på mitt Ivar-skåp ännu så kanske består ändå. Hoppas det. Även om drömstolen är Y-stolen i oljad ask är drömmen no.1 (ca 50.000:- för 6 stolar känns dock orimligt just nu)

 

 

 

Mina killar kollar på fotbollsklipp där i ”gamla sovrummet” medan jag fotar och håller på haha.

 

Känner mig inte alls färdig med vardagsrummet så som ni ser ovan, spretar för mycket och jag måste få ett lugnare intryck men jag tänker att jag visar lite under tiden jag fixar och donar.

Älskar ff vår Mobile taklampa från Pholc som hänger över tv-bordet men vad jag ska ha över matbordet har jag ingen aning om. Förslag?

 

 

 

Funkar med vårt stora lantliga bord tycker jag, ny matta vill jag dock ha. En enfärgad, något i stil med den här eller den här.

Stolarna fann jag hur som på Trendrum.se. Vad tycker ni? Keeper?

 

Nej nu såg jag att klockan var väldigt mycket, time to sleep..

Kram & natti

15
2 Comments
 • Evsoel
  januari 30, 2019

  Tycker stolarna är jättefina. Har titttat på dem i svart sammet. Funderar dock på om de får plats vid vårt bord. Vi har 158 cm mellan benen på långsidorna. Benen sitter ca21 cm in på varje sida. Hur långt är ert bord mellan benen?

  • Catta
   februari 2, 2019

   Hej och ursäkta sent svar!
   Det blir nog svårt att få plats med 3 mellan benen på ert bord, även om de kanske skulle gå in precis. Vi har 184 cm mellan benen på vårt bort, som är tot 230 cm långt. Men två på varje sida skulle nog funka toppen för er, tror du inte det?

   Supersköna är de iallafall.

   Kram och lycka till med valet!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.