BY BIANCA

fredag, september 14, 2018 0 6

 

 

 

 

”Work smarter, not harder”

 

Yes, precis så heter mitt nya laptop-fodral från Bianca Ingrosso´s – By Bianca, med budskapet:

 

Det är kvaliteten på det du gör som räknas, inte kvantiteten. Work smarter, not harder är för dig som är driven och målinriktad, som vill någonstans i livet men aldrig på bekostnad av ditt välmående. Höj den yttre stilnivån på ditt arbete och innehållet kommer att följa efter.

 Jättefin liten nätt kollektion av laptop-fodral och ”skins” -som är ett slags klistermärke man sätter på ovansidan sin dator. Fungerar både som skydd och snygg design.

Bianca lanserade sitt nya brand bara för ett par veckor sedan när jag såg fodralen på instagram föll jag pladask för just detta i färgen ”Sahara beige”, tillverkat av veganskt läder (= syntet), precis som resten av fodralen.

Fodralen finns i tot. 5 färger och alla är så fina, och alla fodral har sitt egna budskap, kul!  Mitt gamla fodral (som jag använder mest när jag reser) är lite för stort och har blivit lite missfärgat och slitet så jag unnade mig ett nytt.

 

 

 

 

 

Det som är riktigt fint med de här är att de även kan användas som en vanlig kuvertväska, och det tänker jag absolut göra.

Är ni mer nyfikna så hittar ni webshopen här.

 

 

Nu ska jag poppa popcorn och preppa för filmkväll med mina hjärtan som precis blivit klara med sin pärlplattor här (älskar att pyssel-tiden är här!)

 

Trevlig helg på er, kram.

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.