ROSA REAFAVORITER

lördag, juni 9, 2018 0 6

Innehåller annonslänkar från Ellos

 

 

 

 

Ellos har startat sin stora sommarrea och jag har valt ut några favoriter i rosa!

 

 Badlakanet har ju verkligen den perfekt rosa tonen, vi har dem i vitt och jag älskar att de är så nätta och lagom att ha med sig till playan. Funderat på ett rosa påslakanset att byta med i Inez säng, så fint. Mockaväskan har jag spanat på flera gånger, men kom på att jag nog har en snarlik här hemma nånstans haha, onödigt med en till då.. Söt jacka i qviltat tänker jag att Inez ska få till hösten, perfekt att köpa på rea och lägga på vänt, brukar ni också göra så?

En viskosmatta har jag länge velat ha och nu har Ellos riktigt bra pris på en. Har bloggat om  skjortklänning förut och den här var riktigt fin tycker jag, söt detalj på ryggen med. En badrock till kvällsdoppet kanske? Jag lever i min här hemma men behöver snart en ny då det är rätt schleten haha. En rosa regnkappa piggar upp, kul att det finns mycket färgglada alternativ nu för tiden. Skimrande sandaletter piffar upp vilken färglös outfit som helst, älsk på dem! Snygg kudde från Odd Molly för gärna piffa upp vår soffa här hemma, med tassels och allt. Ett par glammiga badtofflor verkar vara på modet, sett flera olika varianter, främst på ungdomarna, nere vid badet. En pyjamas som den ovan skulle jag vilja ha när jag kliver ut med kaffet på altanen på morgonen, myspys.

 

inne på rosa haha och jag slog till på den här underbara kjolen, hoppas den är lika fin som på bild!

 

Hela sommarrean hittar ni här.

 

 

Nu ska jag och barnen cykla ner till vänner på grillmys medan männen ska in till Ullevi på fotbollsmatch, Sverige – Peru.

 

Hoppas ni har en mysig lördag!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.