GODKVÄLL FRÅN SOVRUMMET

torsdag, juni 7, 2018 0 11

 

 

 

Litet men mysigt här i nya sovrummet faktiskt. Inte superpiffat men knäppte några bilder ändå, det får sällan vara piffat länge då vår lilla svarta brukar hoppa upp och bädda ner sig bakom kuddarna och det rafsas hit och dit haha.

Så glad att vi fick plats att behålla mitt gamla älskade skåp, har gjort mig av med en del gamla möbler men detta kan jag bara inte släppa. Där inne har jag alla mina klänningar, smycken och andra accessoarer.

 

 

 

40 cm till godo mellan skjutdörr och säng, ett kliv från hallen och man är i säng haha.

 

 

 

Just nu hänger alla kläder synligt men skjutdörrar ska upp, det får ta lite tid för allt kostar och vi har många hål att fylla. Behöver ta in snickare och elektriker i vardagsrummet, lite nya möbler ska köpas och så har vi resor & semester framför oss. Drömvinsten på lotto hade ju inte suttit fel hehe.

 

 

 

 

Jag måste sova riktigt mörkt och här inne blir det kolsvart när man drar ner den mörkläggande rullgardinen bakom gardinerna, det är också husets svalaste rum så det är verkligen ljuvligt under dessa varma sommardagar och nätter.

 

 

 

 

Golvet är jag så galet nöjd med, tänk att man inte behöver lägga en halv förmögenhet för att få ett vackert golv. Det är ljust men ändå levande och en härlig matt känsla och det är köpt på Byggmax, White truffle heter det.

 

 

 

Väggfärgen är jag också väldigt nöjd med, även om jag vacklat flera gånger och varit inne på både smutsrosa, dimgrönt och greige.

 

Ja vi är nöjda helt enkelt och det känns faktiskt större än jag trodde det skulle göra. Alltid svårt att visa på bild.

 

 

Nej nu måste jag luta mig tillbaka i soffan och vila mitt huvud, har kämpat med att slå isär alla 6 garderober som jag rivit ut från gamla sovrummet, bräckt bort reglar och grejer. Mannen är inte hemma så jag hade ingen hjälp men jag är sjukt enveten och starkare än man kan tro haha, men shit va jobbigt det var. Slog mig blodig på foten dessutom, ajaj..

Ni skulle skrattat ihjäl er om ni såg mig, en liten ninja som gör lös med kofot och hammare liksom haha. Tycker ju egentligen att sånt är rätt kul även om det tar på krafterna.

 

 

Hoppas ni haft en fin dag!

Kram

 

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.