PACKAR

måndag, juni 11, 2018 0 10

Innehåller annonslänkar från By Malina

 

 

 

Ja nu är det bara några dagar kvar tills vi åker till Kroatien och jag har börjat packa så smått. Jättesvårt eftersom prognosen inte visar bästa vädret.. buhuu. Men det kan ju ändras och jag väljer att blunda för deppig prognos och tänker ha sol i sinnet istället och packar därför ner mest somriga klänningar, kimonos och badkläder hihi.

Varmt ser det faktiskt ut att bli men lite blixtar, dunder och regn samtidigt. Hoppas det inte stämmer.

 

Som ni kan se så blev det enligt önskelistan en Malina-klänning i rosa, tycker dock att den är mer bubbelgum-rosa än ”dusty” som den beskrivs som. Inte mindre fin för det men nämner det om någon av er skulle vara sugna och funderar på nyansen. Sen skulle jag även beskriva den som något stor i storleken, vilket är konstigt för jag har läst att den skulle vara liten. Jag har xs på min och då sitter den rätt löst i midjan.. gör inte så mycket för den sitter fint ändå och sen är väl kanske jag väldigt tunn just där. Vi ser ju alla så olika ut.

By Malina har just nu rea på massor av finheter, inte på just min i rosa men i mörkgrönt & vinrött som är ursnygga under vinterhalvåret, så sugen! Sen finns en modell som heter ”Marissa” som liknar min (Emily) på rea, som också är galet snygg och finns i flera färger.

Finns också denna liknande modellen på rea, som är utan ärm, älskar den i färgen ”Eucalyptus”, men den finns också flera färger. Finns också som maxiklänning.

En annan Malina-favorit, ”Inez”, även den på rea.

 

 

Hur som helst, även om vädret inte skulle bli på topp så är det alltid underbart med familjesemester, att vara lediga och spendera massor med tid tillsammans.

 

 

Vy från hotellet vi ska bo på.

 

 

Nu ska jag läsa bok och natta barnen här, trevlig måndagskväll på er!

Kram

 

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.