NATIONALDAG & SÅNT

onsdag, juni 6, 2018 6 7

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Hej!

 

Hoppas ni haft en härlig nationaldag!

Det har vi haft (jag och barnen), även om den handlat mest om att riva ut garderober ur gamla sovrummet och annat röj. Men vi har allt hunnit med både fika och kvällsdopp. Mannen jobbar kväll så han åkte vid två, så tråkigt men så är det.

Oerhört frustrerande under just renoveringar att man inte är hemma samtidigt, man kommer liksom ingenvart. Vi har inte lyckats komma iväg till tippen en enda gång hittills så ni kan tänka er hur mycket skit som står och skräpar här hemma haha. Till helgen ses vi igen, men helgen är uppbokad med en massa annat så vi kommer inte hinna fixa då heller. Sen blir det dagvecka för oss båda, hoppas på att hinna med lite på eftermiddagarna/kvällarna då. Då kommer också ett stort lass med byggmaterial till planket vi ska bygga tillsammans med grannen, mellan våra hus, mitt i vår andra renovering haha. Sen på fredag åker vi till Kroatien.. så ja, det kommer inte stå färdigt i vardagsrummet förrän tidigast nån gång i Juli.

Få interiörbilder här hemma just pga den saken, kaos i varje hörn känns det som. Hög med nytt golv och en massa rullar med foam i vardagsrummet, halvriven vägg osv.. segt.

 

Men visst är rosorna vackra! Knipsade ett fång i trädgården förut, vår stora rosbuske är enorm så man kan allt snatta några och ta in, lyxigt!

 

Nu ska jag ta mig en snabb dusch men först passar jag på att tipsa om att Boozt har en fin kampanj som gäller t.o.m torsdag. Erbjudandet är 3 för 2 på lingerie, parfym & deo och ni hittar allt på kampanj här.

Jag ska passa på att klicka hem min favoritparfym på nytt, tillsammans med den här från Love Stories tillsammans med de här från samma märke.

Och på tal om deo så måste jag bara tipsa om min nya från Löwengrip, den luktar så gott så man smäller av och passar min känsliga hy i armhålorna perfekt! Jag tycker många kliar men det gör inte denna, inte på mig iaf. Första produkten jag testat ur hennes serie men nu måste jag prova fler! Haffade den på apoteket när jag skulle hämta ut medicin, men den finns bl.a hos Lyko här.

 

Kram

7
6 Comments
 • Christine
  juni 7, 2018

  Hej! Minns du mig? Jag skrev till dig tiiidigt i våras om hypotyreos, hade det kämpigt då med oförstående läkare…visade sig sen att jag hade inflammation i sköldkörteln. Nu har den läkt ut och proverna för en månad sedan visade på normala värden. Men efter 6 år med hypotyreos och Levaxin tycker jag det är svårt att vara helt besvärsfri. Läste att du fått ny medicin. Vill du berätta mer?
  Tack för din fina blogg, gillar blandningen av lite allt möjligt🌸

  • Catta
   juni 7, 2018

   Hej!
   Såklart jag gör 🙂 Men va läskigt med inflammation i köldkörteln och SÅ skönt att det nu läkt. Vad är enligt din läkare ”normala” värden om jag får fråga? Kan vara så att du ff behöver medicin då gränsvärdet är alldeles för högt i Sverige enligt experter.

   Den nya medicinen jag fått gäller inte hypon utan min kroniska migrän så tyvärr kan jag inte ge någon upplyftande information om just hypo.
   Men fortsätt stå på dig om du inte mår bra!

   Stor kram

   • Christine
    juni 7, 2018

    Hej igen och tack för ditt svar!
    Här i Östergötland ligger referensvärdet på 12-22. Sist låg mitt värde på 17,6. Men det var ju en dryg månad sedan och jag tror mycket kan hända, ffa när körteln varit inflammerad. Har otur med läkare här, får bara okunniga underläkare eller gamla trötta stofiler😳
    Vet du vad referensvärdena är hos er? Är det vårdcentralen du går till?

    Kram

    • Christine
     juni 7, 2018

     Jo, om du tyckte det var en konstig fråga om referensvärdena så är det så att jag förstått att det är olika för olika landsting/regioner. Helt sjukt ju! Sjuk i en stad, frisk i en annan liksom…

     • Catta
      juni 7, 2018

      Hmm, vad är det som mäts? Jag har bara koll på TSH där referensvärdet ligger på mellan 0,5-4 mlE/L men där man egentligen inte bör ligga över 2,5.

      Jag går hos olika specialistläkare då och då men kollar mina värden regelbundet på vårdcentral.

 • Christine
  juni 8, 2018

  Hos oss ska TSH ligga mellan 0,3 – 4,2. Det är ju lite skillnad mot hur det är hos er. T4 fritt som man också mäter ska ligga mellan 12-22. Märkligt att det varierar, men det som också varierar är ju möjligheten att få komma till specialist… Som du skriver, det gäller att ligga på och tjata på rätt sätt och samtidigt hoppas på lite tur!

  Trevlig helg! Och nya sovrummet ser ju jättemysigt ut!

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.