VALERIE SPARKLE

onsdag, april 18, 2018 0 12

 

 

 

 

Ren & skär materiell lycka ↑

Jag tror att de här glitterskorna från Valerie är bland det vackraste jag sett! Föddes sko-nörd och jag har alltid haft en garderob fullproppad med skor (även om jag allra helst skuttar omkring i sneakers & flipflops).

 

 

 

 

 

Gullig liten ”lagom-klack” med glitter runt om, hur fint?

 

 

 

 

Bäst av allt, de är sanslöst sköna. Det är så man kan tro att någon formgjutit min fot i smyg och gjort skon därefter, fötterna jublar.

 

 

Finns supersöta rosetter till också, ångrar lite att jag inte köpte dem samtidigt. Fick för mig att jag ville köra på så stilrent som möjligt i.o.m att glittret gör sitt, men tror jag hade gillat med rosetten riktigt mycket också..

Denna sko är sommarversionen av den tidigare Valerie Star som är samma modell i silver.

Ja här gör jag reklam helt gratis, men det bjuder jag på, så vill jag ju så gärna tipsa er också! Kanske är ni ute efter just en sån här glammig sko till sommarens fester, bröllop och andra speciella tillfällen. Jag kommer bl.a packa ner dem till Kroatien, perfekta till semesterkvällarna i solen.

 

 

Hoppas ni har en fin onsdag!

Här har vi en makalöst fin kväll och jag har precis kommit in efter lek & bus med barn & hund här i lilla radhusområdet.

 

Kram

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.