SHOW MED DANNY SAUCEDO

fredag, april 20, 2018 0 9

 

 

 

 

In the club the club oh oh!

 

Heeeej fredag och seeegaste mamin!

Shit vilken show vi var på igår, jag och min barndomsbästis Jennie m.fl. Vi var på The Theatre, Gothia Towers i Göteborg och kollade på superduper duktiga entertainern Danny, helt outstanding måste jag säga. Har ni chans att gå så gör det säger jag bara, wow så bra.

 

Innan showen var vi och åt på Toso som hör till en av Gbg´s absolut bästa restauranger, panasiatiskt kök och allt är bara så fräscht och vrålgott. Drinkarna går inte av för hackor de heller, smarr smarr.

Eftersom jag skulle upp och jobba (de andra var lediga) så tog jag det lite lugnare men ett par drinkar mm blev det ändå, och vilken härlig partykväll vi fick, så roligt.

 

Varit lite mycket av det goda det senaste känner jag, även om det är både roligt och viktigt att unna sig, och framförallt umgås med sina vänner. Förr förra helgen var det The Concept, förra Köpenhamn och igår Danny. Ser verkligen fram emot en lugn helg med mina älsklingar..

 

Nu blir det Let´s Dance!

 

Kram & trevlig helg ♥

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.