GARDEN GLORY

tisdag, april 17, 2018 0 6

Innehåller annonslänkar från av mig valda företag.

 

 

 

 

Fyndat lite trädgårds-glamour!

Har varit sugen på Garden Glory´s vackra vattenslangar mm i flera år, men inte känt att jag velat prioritera bevattningsprylar till trädgården som är såpass pricy.. Men när jag hittade munstycket med 50% rabatt på DesignOnline´s rea så slog jag till. Fattas bara slang nu då haha, den vi har är pippi-gul och ”gör ont i mitt öga” så att säga, måste bytas. Jag har faktiskt hittat en vit slang från samma märke hos Royal Design (här) som är på väg till mig. Tvekade lite för jag tyckte att den var dyr trots 25% rabatt, men va fasen, unnade mig den krispigt vita slangen tillslut.

Så nu är det bara väggfästet kvar haha. Snålar lite där kanske och kör på ett snarlikt från typ Clas Ohlson för runt hundralappen istället för dryga fyrahundra..

Absolut coolaste väggfästet är ju helt klart det här, men känns samtidigt lite too much..

 

 

 

 

 

Royal Design har rea på fler saker från Garden Glory, ni hittar hela sortimentet här.

 

 

Man ser faktiskt att det börja ta fart i trädgården, tulpanbladen spirar ur rabatterna, äppleträdet har knoppar som ser ut att brista snart, likaså våra syrenbuskar. Härlig tid vi har framför oss!!

 

Kämpa våren!

 

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.