TRÄDGÅRDSFIX

lördag, april 21, 2018 4 11

Innehåller annonslänkar

 

 

 

 

Pjuh!

Det tar minsann på krafterna att greja & feja i trädgården hörni. Helt slut.

Ändå syns det i princip iiiingenting att jag gjort det hela dan.. när för jag har gödslat häckarna och rensat i pallkragarna, fyllt på med jord osv. Sen har jag skurat vårat stora teak-bord som var lite smått grönt av mossa. Så det har mest varit sånt där tråkigt men nödvändigt förberedande för en något prunkade trädgård längre fram.

Bilden ovan är gammal men visar den för att tala om att jag pratade med min granne idag om vårt gemensamma plank mellan våra trädgårdar och vi bestämde oss för att riva skiten och bygga nytt! Hurray!! Det är ju så gräsligt fult (förlåt om någon har ett likadant), sånt där färdig-staket är det, som bara är ihop-häftat och det är så rangligt och gammalt och fallfärdigt så jag är väldigt glad över att grannen vill byta lika mycket som vi.

Frågan är bara vad vi ska ha? Liggande eller stående ”ribbor”.. hmm vi får leta inspiration. Helst vill jag ha ett vitmålat ”Madicken”-staket, men vi får se.. Vad tycker ni?

 

 

 

 

 

 

Hämtade ut vattenslangen från Garden Glory idag (som jag köpte på kampanj hos Royal Design ). Tyvärr finns den inte till lika bra rabatt just nu men med 10% iallafall.

Nu behöver jag bara en ny slanghängare också, för vår gamla har nästan rostat sönder hehe.

Apropå trädgård och därmed uteplats så måste jag tipsa om Ellos fina inspirationsinlägg om Uterummet med massor av fina möbler, krukor och andra detaljer till uteplatsen. Favorit för min del blev den här stolen som finns i svagt rosa & svart. Sen såg jag att de hade fått in en liknande pergola som vi har, i både vitt & svart, så himla fina.

 

 

Hunnit lapa lite sol idag med, galet skönt att ligga i solstolen och bara vara. Smörjde mig rejält för solen är stark. Måste fylla på med nytt till barnen, glömt det varje gång jag varit i affären, hjälp. Har kvar från förra året men man ska ju helst inte använda gamla.

 

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och spola av mig all lort efter dagens dagsverke.

Hoppas ni har en fin lördagskväll!

 

Kram

11
4 Comments
 • Rebecca
  april 21, 2018

  Tycker alltid du är så solbränd på ett fint sätt. Vilka solskydd använder du? 😉

  • Catta
   april 23, 2018

   Tack 😃 Mina favoriter är Pizbuin och Vichy men nu har jag beställt från Evy för jag har hört så mycket bra om det märket. Jag brukar ha faktor mellan 10-30 på kroppen och mellan 20-50 i ansiktet beroende på hur långt in i solsäsongen vi är. Bränner mig väldigt sällan då jag har bra pigment men har alltid faktor på min ändå.
   Kram

 • majamyra| en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken
  april 22, 2018

  Hej, kikar in! Jag gillar liggande smala ribbor mest, vi har det på baksidan som skiljer altan från gräsmattan.

  • Catta
   april 23, 2018

   Åh, tack för tips, har du visat på bloggen så man kan se?
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.