STJÄRNBAGARE & LIVSPUSSLET

måndag, april 23, 2018 0 8

 

 

 

 

Vi har en alldeles egen liten stjärnbagare i vårt hus, kolla vilken tokfin tårta hon gjorde igår vår lilla loppa, och god inte minst!

Sockerkaksbottnar med vaniljkräm, sylt, grädde, banan & hallon i egen komposition. Hon älskar verkligen att baka vår lilla gullunge. Sen att det ser ut som bara den i köket efter hon grejat är en mindre charmig del av det hela, hon brukar dessutom smita från det mesta städandet haha. Busunge.

 

 

 

 

 

Whaaaa! Delicious!!

 

 

 

 

Spana in brallorna, vill ha likadana! Så söta och fladdriga volanger, och vi hittade dem på Ica Maxi faktiskt.

 

 

 

Lite ”svajig” att lägga upp haha.

 

 

Pjuh!

Måndagen gjord. Så skönt.

Hur har ni det med livspusslet? Eller känns det ens som ett pussel? Det gör det för mig varannan vecka ungefär, när J jobbar kväll och jag måste sköta markservicen. Valentin har spelat match idag, på annan ort och som tur var ställde en snäll pappa upp och tog honom med sig. Annars hade han inte kunnat vara med, för buss med bägge barn och hund (hon kan inte vara ensam för länge) hade aldrig funkat, då hade vi ej hunnit.

Fick ändå gå tidigare från jobbet (tack och lov att jag har den möjligheten) för att hinna hämta barnen och få i dem käk innan V skulle bli hämtad. Stress.

Efter hundpromenad, köksröjning, dusch av barn, kvällsmat, läxläsning och nattning sitter jag nu i soffan och pustar ut. Och kikar in här 😉

Begriper inte hur svärmor fick ihop det när hon var ensamstående mamma under alla år, inte varannan vecka, utan varje. Stålkvinna och hjälte är vad hon är som uppfostrat två så vansinnigt fina killar (min man med bror) och samtidigt behövt jobba halvt ihjäl sig. Imponerande är en underdrift.

Hyllning till alla ni ensamstående där ute, och alla andra mammor också för den delen (och pappor), för alla har vi våra kämpiga dagar och sliter för att få ihop det. Jag är iofs väldigt bortskämd under mannens dagvecka då han står färdig med maten på bordet varje dag när jag kommer hem då. Han städar, tvättar och fixar som bara den, och vi pratar, skrattar och myser. Och vi är ett bra team. Så jag ska inte klaga. Bara ibland.. när jag är trött.. så klagar jag lite.. ok? 😉

Som dessa veckor när jag är själv, jag klarar inte att ha så mycket att tänka på helt enkelt, glömmer att packa gympapåsen till V mm (”pappas jävla ansvarsområde” haha, som i reklamen ni vet 😉 )

 

Nu ska jag ta en glass faktiskt, och krypa ner under filten i soffan..

 

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.