SOVMORGON..

måndag, april 2, 2018 0 8

 

 

 

 

Hur härligt med annandag påsk och sovmorgon en måndag? Löv it!

 

Tröttare än tröttast. Det är jag det, för herregud vad svårt det var att kliva upp idag.. Måste vara all go påskmat jag tryckt i mig i dagarna, matkoma deluxe liksom.

Hoppas jag lyckas kicka igång mig själv för jag tänkte överraska mannen med en nylagt golv i vårt ”nya” sovrum lagom tills han kommer hem ikväll. Kaffe!!

 

 

 

 

 

Ff väldigt förtjust i printet ovan, som kommer från Desenio f.ö. Ramen finns hos Rum21 här.

Sänggaveln vet nog de flesta av er att jag knåpat ihop själv (inlägg om det här), och jag är sugen på att göra om den nu när vi byter sovrum. Gardinerna är jättegamla men älskar fortfarande, de kommer förmodligen hamna i vardagsrummet sen, tillsammans med vita skira.

Sängkläderna (ja de är vrålskrynkliga jag vet) kommer från olika butiker, som Jotex, Ellos & Hemtex.

 

 

 

Hade en go dag på ön igår och tankade härlig energi av att bruncha och babbla med barndomsvänner. Så tacksam över att ha så fina människor i mitt liv och vi släppte mycket på skrattventilen, och även lite gråt. Viktigt det där, att få ur sig lite. Skrattar gör vi nog allra allra mest ändå såklart, bästa som finns.

 

 

Fina Therese ♥

 

 

Och eftersom det var första april så satt vi mest här och ljög här resten av dan efter brunchen.

Haha, nej det gjorde vi inte, men visst är ljugarbänken i Klåva bara för söt! Här sitter ”de gamle gobbarna” och drar sina livshistorier med extra allt, kan jag tänka mig.

 

Lurades ni något igår förresten? Jag är helt kass på att luras så det blev inget med det.

 

Nu kör vi igång den här dagen.

Kram och ha en fin en!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.