NOSTALGISK HÅRTREND

tisdag, april 3, 2018 2 8

 

Håraccessoarer från Gina (adlink)

 

 

Men alltså minns ni de här hårbanden från 90-talet eller?? Scrunchies!

Kommer ihåg att jag sydde flera stycken, en lång tub som man rynkade upp på ett smalt resårband och sydde ihop. Hade alla möjliga färger och mönster och var supertrendig haha. Och tänk att de kommit tillbaka nu.

Det och zick zack-hårbanden, och icke att förglömma, Topsy tail! Som fixade glammigaste frippan.

Det var tider det..

 

Apropå hår & styling, jag tycker det är så himla snyggt med lite beachiga lockar till fest (även till vardags, men skulle aldrig orka haha) och funderar på att köpa ett bra verktyg till det. Hittade en konformad hos Lyko (den här)  som lovar hållbara lockar och vågor. Någon av er som har en sån eller liknande och kan berätta om den verkligen håller vad den lovar?

Kul att variera sig lite, jag har lite självfall men blir platt och rakt under natten.

 

Hur mycket tid lägger ni på styling & hårvård? Jag är så lat och bekväm så det är typ 1 minuts borstning har unnar mitt hår haha. Nån enstaka gång på helgen kan jag anstränga mig lite mer.

 

Ha en fin påsklovsvecka!

Kram

8
2 Comments
 • Renoveringshuset
  april 4, 2018

  Hand upp! Jag är -82:a, och självklart kommer jag ihåg och även jag jag sydde dessa! Kommer ihåg att de är det bästa man kan ha om man vill sätta upp håret, sliter minst. 🙂

  Kraam Therese.

  • Catta
   april 4, 2018

   Haha, visst är det kul att de kommer tillbaka 😃 Ja de är verkligen skonsamma mot håret så det är ju superbra 👍

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.