PACKAT FÖR WEEKEND

fredag, april 13, 2018 1 6

 

 

 

Packat lite smått & gott inför helgen jag ska tillbringa i vårt rödvita grannland, där det ska drickas Tuborg & käkas röd pölse! Haha, nej förmodligen inte. Jag ska ta igen lite tid med min vackra vän Farah som bor där, längtar!

Samtidigt är det alltid jobbigt att åka bort från familjen, även om det inte är med än några dagar, får alltid inre stress. Brukar dock lägga sig väl på destinationsplats som skönt är, då släpper det lite och jag kan ha roligt och njuta lite av en getaway.

Min mamma & pappa kommer ha barnen till imorgon och det ska kolla på nyfödda lamm och grejer, kommer ha det toppen på ön mina gryn.

 

 

Fyndade ett par pyjamas-shorts på Gina, så söta, linne här (adlinks).

 

 

Vädret ser väl inte ut att bli topp i Köpenhamn precis, tyvärr, men jag hoppas på liiite vårkänsla iaf. Och packar lite därefter 😉 Hoppas på att kunna visa lite mysiga bilder för er från besöket, men fokus kommer ligga på att umgås. Har med kameran iaf.

 

 

Min lilla resekompis kommer från Accent, här (adlink)

 

 

Nu ska jag gosa rejält med mina barn som kommer snart, innan jag tar bussen in till centralstationen och hoppas på tåget. Mannen jobbar så honom ser jag inte förrän på söndag, snyft.

 

Ha nu en riktigt go helg finingar!

Kram

 

 

Ps. Apropå Gina så har de släppt en kollektion tillsammans med Anine Bing som är så cool, här.

6
1 Comment
  • Hanna
    april 14, 2018

    Vad underbart det låter! Njut av din resa. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.