NÄSTAN SOMMAR

torsdag, april 12, 2018 0 4

 

 

 

 

Gotta love the light!

För åååååå vad soligt det är idag 🙂 Nästan som sommar, men bara nästan, för i vinden är det liiite kyligt. På altanen är det dock medelhavs-stekigt, mmm..

 

 

 

 

 

 

Packade ner påskpyntet, som satt i kvistarna här i vasen, så sent som idag faktiskt. Haha, ja ibland är jag inte snabb.. Men så fick jag hem några kvistar liljor från Maxi förut så då föll andan på att slänga ut påsken, som ju är förbi sen länge.

 

 

 

 

 

Enda nackdelen med att solen lyser genom huset är ju att dammet syns så väldigt väl, hehe, får ta fram vippan och svepa över lampor och annat.

 

Nä nu får jag fortsätta med allt jag ska ta tag i idag. Barnen har små söta vänner här också så jag måste börja med maten så de inte svälter ihjäl de stackarna, efter all bandy och annan utelek i sköna vårsolen.

  1. Sen måste jag packa med, hjälp, vad ska jag ha med mig till København?? Helst vill man ju bara packa våriga plagg, men det kan ju vara kallt också..

 

Ha nu en fortsatt fin dag!

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.