DRÖMMIGT

lördag, april 14, 2018 0 6

 

Drömmigaste matplatsen ↑

 

 

 

Tjingeling från København!

Hade världens mysigaste kväll igår här hon min fina vän Farah & hennes N. Och denna dag började fint med riktigt härlig lyxfrulle här i vackra lägenheten, innan vi gick ner på stan för en runda. Dessvärre slog migränen till på mig och vi fick ta taxi från Nyhavn tillbaks hit och jag kraschade totalt, kräktes och mådde riktigt hemskt. Nu har jag knaprat piller och sovit i drygt 4 timmar och det har lättat. Illamåendet är borta och det mesta av värken.

Så himla himla typiskt verkligen. Det är så sällan jag och Farah ses så jag hoppades på en topphelg! Tyvärr är inte min hälsa på topp men det är lite svårt att acceptera och jag blir rätt ledsen och frustrerad..

Nu hoppas jag kvällen blir lika mysig som igår och att vi får en härlig förmiddag innan mitt tåg hem imorgon.

 

Måste bara visa några pics från F & N´s vackra hem, frågade om jag fick knäppa några bilder och det fick jag!

 

 

 

 

 

 

Dör så snyggt med Sjuan-stolarna i ljust skinn till det gröna maffiga marmorbordet, svider lite gött av avundsjuka haha, jag men det är ju hur drömmigt som helst i mina ögon!

För att inte tal om golvet. S m ä l l e r  a v !!

Det är mina drömmars drömgolv från Dinesen och jag ska länge minnas känslan av det under mina fötter, haha. 30 cm breda plank, älskar.

 

 

 

 

 

Nu ska jag vila en liten stund till så vi ses kanske imorgon eller på måndag igen.

 

Kram & fin lördag till er!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.