MER BARNRUM

onsdag, april 4, 2018 0 8

I samarbete med Rum21

 

 

 

 

Rum 21 har bestämt sig för att förlänga kampanjen som ger 15 % på allt under kategorin Barnrum.

(Gäller ej Ferm Living & Zebra)

 

Fram till imorgon 5/4 får ni alltså 15 % rabatt på hela köpet, men koden BARNRUM15 och ni hittar hela sortimentet här.

Mina favoriter är fotokonsten från Kay Boyesen, helt underbara.

 

Perfekta presenter om inte annat!

 

 

Nu ska jag duscha av min lilla loppa Inez som är näst på tur efter att har vältrat sig i Bushus-baciller haha. Hua va läbbigt det är med lekhus. Men roligt som tusan har de små grynen haft, som fick följa med kompisar. Så gullig mamma som hämtade våra barn på fritids och föris för att ta med dem till Bushuset.

Så slapp jag gå dit också, jag som har sån fobi för basilusker haha.

 

Trevlig kväll!

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.