GRYM PRIMER & BLUSBONANZA

onsdag, april 11, 2018 6 4

Innehåller annonslänkar

 

 

 

 

Heeeej!

 

Herregud vilken vecka jag har haha. Klarar inte vardagspusslet utan min man hemma, han jobbar till seeeent varje dag denna vecka så vi ses inte förrän helgen typ (en liten sväng imorgon innan han åker då jag är ledig).

Tänker att jag ska skriva mer om livet och vardagen, med bilder på hem och barn och miljö runt omkring, men det är sååå mycket lättare att skriva om yta haha. Vad vill ni se och läsa mer om förresten?

Har inte så mycket tid till att ta fina bilder heller, blir mest några snabba klick mellan allt bestyr. Tycker det är så roligt att blogga så vill ändå hålla på. Lite dagbok som är samtidigt. En del stickar, tränar, rider, går på kurser. etc.. jag bloggar.

Hur som, jag har tröstshoppat lite nu när det är så synd om mig. Haha, nä det är det inte, men jag har vårfeelings och vill vara vårsnygg. Dessutom har jag en weekend till Köpenhamn att packa till och då är det kul med lite nytt!

 

 

Clarins primer från Lyko

 

Låt oss snacka om Clarins primer SOS. Wow!

Jo, den håller allt vad den lovar vill jag påstå. Trollar verkligen bort mina fina linjer som smugit sig på (där smink gärna lägger sig och får linjerna att framträda ännu mer) detta är lösningen på problemet alltså. Ger mycket lyster och fräschar upp huden.

 

 

Knytblus från Nelly // Spetsblus från Boozt

 

Man kan tro att jag försöker se sexig ut ovan men till vänster men tror jag hukar mig lite för att få plats på bilden, bad nämligen sonen knäppa ett par snabba mobilpics, och det kändes som att huvudet skulle ”kapas” haha. Tycker för övrigt att jag alltid ser så mager ut på mobilbilder men systemkameran låg på laddning..

I vilket fall, med ”mellanväder” just nu så är jag visserligen sugen på kortärmat men det känns liiite för bart och kallt att bära ännu. Så jag kör på långärmade men lite tunnare blusar tills termometern stiger lite till.

Behöver lite nytt att byta med till jobbet (hemma går jag mest i slacks och munkis ändå typ), men också till andra tillfällen.

Knytblusen ovan hade jag idag, till ett par jeans (de här) med lite högre midja för att inte visa naveln, hehe. Jätteskön i tunn bomull, och billig! (rea).

 

 

1.Boozt // 2.Bubbleroom // 3.Bubbleroom //4.Indiska // 5.Lindex // 6.Gina Tricot

 

 

Spanat in några favoriter ↑ Hade så svårt att välja mellan den vita och den rostiga färgen på blusen från Noa Noa, men gick på den vita då jag tror att jag inte kommer tröttna lika fort på den. Kimonos älskar jag och det är så fint med färg! Blusen med knyt i ryggen visar ju precis lagom med hud, en riktig sommarblus och precis som på bilden skulle jag bära den med vita jeans. Skjortblusar, alltid snyggt, och svart kan man väl aldrig ha för många av 😉

Sen tycker jag också att den här pudriga blusen är hur fin som, men ska hålla utkik och se om jag kan hitta nåt liknande i Köpenhamn.

 

Nu ska jag gå till köket och brygga en kopp te, barnen sussar sött och jag ska nog bara slökolla på Lingonligan haha.

 

Kram och trevlig kväll!

4
6 Comments
 • Katrin
  april 11, 2018

  Kul att läsa om era utflykter och jag tycker om att få tips och se vad du köpt för kläder, inredning och smink. Tycker om att läsa din blogg! Hälsningar Katrin

  • Catta
   april 12, 2018

   Vad kul att du gillar det jag visar och skriver om, kommer bli mer inlägg om utflykter framöver då det brukar bli mer av den varan sommartid 🙂

   Kram

 • Elin
  april 12, 2018

  Är den likvärdig, fungerar den ungefär som klassikern Clarins Beauty Flash?

  Har sneglat på blårandiga knutblusen, hur är den i strl? Du ser verkligen inte mager ut, det tycker jag aldrig att du gör. Helt normal/smal är du! =)

  • Catta
   april 13, 2018

   Har faktiskt inte provat den klassikern 😊 men jag tycker den här är fantastisk 👍
   Jag tycker blusen är normal i strl.
   Tack snälla för fina ord 💕

 • Anette B
  april 12, 2018

  Vad som fått mig att fortsätta läsa din blogg är mixen. Bäst är bilder från ert hem o resor samt vardagslivet. Tycker om att du är ärlig i hur du mår och att det bakom ditt vackra yttre bor en tjej med diverse jobbiga åkommor, gör det känns äkta att läsa. Inte bara yta här inte.
  Fortsätt blogga som du gör!!
  Kram Anette i Lidköping

  • Catta
   april 13, 2018

   Hej Anette!
   Va fint du skriver, blir jätteglad av dina ord.
   Stor kram och trevlig helg! 💕

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.