SNEAK PEAK PÅ NYA PLANKGOLVET

fredag, april 6, 2018 3 11

 

 

 

 

God kväll!

 

Hann inte kika in till er igår, var fullt upptagen med att lägga golv samtidigt som jag tog hand om (ja knappt) mina kids och fick besök av vänner mitt upp i allt haha. Josef kom hem till världens kaos kan jag säga, han var måttligt road på mitt damp-ryck..

När jag blir sugen på att greja måste jag göra det nu eller med en gång, typ. #thetypicalme

 

 

 

 

 

Hur som helst så blev det ju skitfint!! Eller vad tycker ni? Så himla roligt att lägga golv tycker jag, och så himla enkelt med dessa klickgolv. Ja för det är ju inget riktigt massivt plankgolv utan en enstavig ekparkett som är vitlackad, matt och fint golv. Inget laminat, utan varmt och trevligt att gå på.

 

 

 

 

Bilderna är tagna nu ikväll så inte bästa ljuset, men jag tycker man ser hur det ser ut rätt så bra ändå.

 

Vart kommer golvet ifrån då?

Jo Byggmax!! Till ynka 303:- kvadraten. Helt galet billigt för ett så fint parkettgolv. De hade påskrabatt på 20%, ordinarie pris är 379:-, men det är ju svinbilligt det med. Jag som hade hittat golv för mellan 800-1000:- kvadraten, vilket hade gått på upp till 70000:- för vår nedervåning, och nu kom vi undan med drygt 22000:- istället, bingo!

Vi kände att vi inte ville lägga en mindre förmögenhet på vårt lilla bostadsrätt till radhus, så detta fick duga, och blev ett himla bra alternativ ändå.

Här hittar ni golvet, om ni är nyfikna. Min vän Sara har detta golv hemma, det var så jag fann det, så himla glad för det. Tåligt ska det vara också, toppen i en barnfamilj.

 

 

Nu hinner jag inte skriva mer, fredagsmys på g.

 

Trevlig helg!

11
3 Comments
 • P
  april 7, 2018

  Så impad att du lägger det själv! Vill så gärna ha nytt golv i sovrum i den färg du har där, men vette sjutton om vi klarar när man kommer till kanter och ska såga rätt osv…

  • Catta
   april 8, 2018

   Jag lovar, det ÄR enkelt, kolla lite klipp på nätet om du är osäker. Man får tänka till lite ibland bara, men det är logiskt. Du/ni fixar det! Googla vad man behöver för verktyg och grejer så det blir så lätt som möjligt.

 • Liselotte Johansson
  april 14, 2018

  Vilket fint golv. Efter sommaren ska vi bygga en systuga då ska komma ihåg att kolla in golv på Byggmax. Tack för tipset.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.