SHOPPINGTIPS

måndag, april 9, 2018 2 7

 

 

 

 

Veckans shoppingtips!

 

 

Får massor av mail varje vecka med uppdateringar av butiker jag samarbetar med och jag har hunnit kika på några jag skulle vilja tipsa er om.

 

Ellos har just nu textilveckor med upp till 50% rabatt på massor av textilier, bl.a de här fina sängkläderna i linne. Dessutom 50% på drömmigaste sänghimmeln, som jag funderar på att köpa till Inez.

Ellos har dessutom kampanj på nagellack som ger 20% rabatt, här. Det här tror jag skulle kännas fräscht till sommaren och en liten solbränna.

Designonline har rea på massor av fint till både inne och ute, bl.a på Garden Glory. All rea här.

Åhlens har 20% på Daisy Grace skönhetsserie här, hört gott om märket men ej provat, har ni?

Bangerhead har grym kampanj på hårvård här, bl.a 50% på det här kitet med schampoo & balsam från Redken, älskar deras produkter, lyxiga och vårdande. Just nu använder jag det här kitet från Kevin Murphy, som ger mycket fukt till mitt torra hår, 20% rabatt på dessa.

Indiska har grym sale på både inredning och kläder, föll för det här kalasfatet.

Accent har rea med upp till 50%, bl.a på resväskor och jag skulle vilja ha den här rejäla som resekompis. Måste också tipsa om det här setet resväskor där tre olika storlekar ingår, vi har ett liknande set när vi är ute och resor och är verkligen perfekt till vår familj (jag har såklart den största hehe). Hela rean hittar ni här.

 

Hoppas ni haft en fin måndag!

Kram

 

7
2 Comments
 • Ekenäsliv
  april 9, 2018

  Hej vännen,
  Tack för ditt fina mail <3
  Svarar på det senare <3

  Vet du, jag blev tokig på linnelakanen… vi har ju dubbeltäcke och det var så himla stort, påslakanet alltså, så det fyllde liksom inte ut allt. Så nu ligger vårt på Tradera ha ha ha… Ja, det är bara att inse att jag är en typ som måste ha släta lakan 😉
  Dottern gillar sina dock och där fyller ju täcket påslakanet.

  Jag sitter och googlar inspo till inredning till blått. Jag skulle vilja ha några nya kuddfodral till vår blå sammetssoffa. Och har ju hittat en som jag bara VILL ha. Det kommer från Maze och finns hos Vasahem, gaaaalet fint! Lite art deco och i guldton… Så jag säljer lite rassel nu så jag kan köpa ETT svindyrt kuddfodral tänker jag ;)'

  Å vilken dag! Jag går och går. Kan inte springa eller så än, för jag har ju fortfarande ont. Men igår 8 km, idag 6,5 km så det känns skönt.

  Suss gott nu vännen <3
  Kärlek och många kramar till dig <3

  • Catta
   april 10, 2018

   Och jag som ääälskar linnelakan, värsta snuttefilts-känslan ju!! Haha, smaken är som baken 😉 Men hm har i olika mått, så man kan anpassa till storleken på sitt täcke (dubbeltäcken alltså).

   Jag googlar också inredninginspo som tusan nu, inför renoveringen här hemma. Hittar inte precis vad jag säker men tar det med ro.. gillar när rum växer fram sakta.. not!! Haha.

   Åh fina du, om jag bara kunde ta lite av din smärta så det blir en gnutta lättare för dig.

   Puss & kram och massor med kärlek.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.