ÖRONBLING

lördag, april 28, 2018 0 6

Innehåller annonslänkar från av mig valda företag

 

Selfie med ananasbling!

 

 

Accessoarer är så himla kul tycker jag, kan piffa upp vilken tråkigt outfit som helst i princip och jag är helt kär i mina ny örhängen från H&M. Det är faktiskt clips, vilket är himla bra för mina öron som inte kan ha tunga örhängen i hålen längre.. Tyvärr hittade jag dem inte på nätet så jag gissar att de är slutsålda, men det finns ju en himla massa andra fina örhängen i var och varannan butik, jag har valt ut en hel hög som gärna hade fått fylla mitt skrin.

 

 

 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6.

 

1.  // 2. // 3.

 

1. // 2. // 3.

 

1. // 2. // 3.

 

 

Asos har ett enormt utbud med örhängen och övriga smycken, även Nelly, Ellos, Bubbleroom, Lindex, Royal Design & Boozt har mycket fint och jag har valt ut mina favoriter.

 

 

Nu ska jag ut i trädgården och fixa, vi har varit på avslutning i handbollshallen där Valentin och hans lag spelat uppvisningsmatch och det händer en massa annat kul, föreningsliv är ju himla trevligt!

 

 

Hoppas ni har en fin lördag!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.