MAFFIGA PIONER

söndag, april 29, 2018 0 7

 

 

 

 

Pionens tid är här!

Alltså finns det nån maffigare vackrare blomma, dessutom lika fin som knopp som fullt utslagen. Tycker jag iaf.

 

 

 

 

 

Pionerna ute i rabatten har kommit upp rejält och har redan stora knoppar, men de är inte tillräckligt många än för att jag ska ha råd att knycka till bukett. Så tills dess blir det köpe-snittar, och de här maffiga vackra fann jag på Bunches på Fredsgatan i Gbg.

 

 

 

Ser nästan konstgjorda ut, så perfekta.

 

 

Här har vi haft förrådsrensning och diverse annat nödvändigt men ack så tråkigt fix, passat på att sitta med en kaffe i den sköna solen också. Nu är moln på ingång så då får det bli innefix istället, tvättstugan ska röjas bl.a, tråkigt värre..

Imorgon är det Valborgsmässoafton och då ska vi ut till ön och hänga med bästa vänner, kanske blir det även att vi går ner till brasan i Hästen och myser, om det inte blir för kallt..

 

Ska ni hitta på nåt kul på valborg?

 

 

För att komma med en söndagstips så måste jag tipsa om att Rum21 har 15% rabatt på hela sortimentet från House Doctor, där ni bl.a hittar de fina stora runda speglarna jag har här hemma. De har också kampanj på vaser och krukor som ger 15% rabatt på märken som bl.a Menu, Bloomingville och DBKD, här. Alla kampanjer hittar ni här. (Adlinks)

 

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.