SPEGLAR I MÄSSING

måndag, februari 19, 2018 2 4

Innehåller annonslänkar

 

 

 

..eller med ram i mässing. Ja det är vad jag är ute efter.

Tänkte jag skulle få till en liten ”spegelvägg” med några olika varianter av små speglar, med just en tunn ram i mässing. Den till vänster i bild köpte jag när vi var på Mallis i december, gillar jättemycket, och billig var den med. Den till höger minns jag faktiskt inte, men kan vara Indiska.. (finns liknande i silver från Jotex här)

Jag skulle vilja ha minst tre stycken till så om ni har tips om vart jag skulle kunna hitta några som passar i stil så skulle jag bli jätteglad! Inte så stora, den största här är ca 30 cm lång, så nånstans där.

 

 

Spegel 1 // Spegel 2 // Spegel 3

 

 

Verkligen snöat in på speglar, och om man får drömma lite så önskar jag mig en goding från Gubi, som nr 2 & 3 ovan. Inget för min plånka men att sukta lite kostar inget. Man kan inspireras om inte annat, och jag har ju faktiskt gjort en liten rip off på Gubi-spegeln i mitten en gång, som ni kan se i detta inlägget.

 

 

Jaha, då var måndagen på denna veckan gjord på jobbet, göttans. Mindre gött var slaskstormen jag fick cykla i till och från jobbet haha, har ni cyklat i snömodd?? I got skills kan jag säga, oh my vilken utmaning det är att komma framåt utan att vurpa.

Alltså någon måste skämta med oss på västkusten denna vinter, har aldrig i hela mitt liv varit med om så mycket dåligt väder (jo det finns sånt), blygrått nästan varje dag. Regn, slask, storm varje dag, helt sjukt faktiskt. Sett massvis med soliga bilder från Sthlms-sidan i mina flöden och dör nästan av avundsjuka. Extremt väder-påverkad är jag som person och jag vet att jag babblar om det lite för ofta haha, sorry, men det tär på mig.

Vart bor ni? Har ni vackert vinterväder eller samma bus som vi?

 

 

Nog ältat, ha en go kväll finingar!

 

4

2 Comments
 • lina
  februari 19, 2018

  Såå tråkigt att inte kunna se vissa bilder. I detta inlägg ser jag inte någon bild alls. 😔 Läser från iPhone.

  • Catta
   februari 19, 2018

   Men gud vad konstigt, vi kan se från alla enheter här hemma och vi har bara apple-teknik. Har frågat min support och frågat om de kan hjälpa mig. Kollar du via Safari eller Google Chrome eller nåt annat?
   Hittade den här infon om Safari: https://support.apple.com/kb/PH21435?locale=sv_SE&viewlocale=sv_SE
   Kanske kan det hjälpa dig?

   Hoppas vi löser detta 🙂
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.