HISS ELLER DISS?

tisdag, februari 20, 2018 2 8

 

 

 

Tumme upp eller ner för skolfröken-looken??

 

Här står jag ofixad i en nyinköpt skjortklänning och måste bara fråga om smakråd, såg så himla chic ut på hm-modellen (här), men på mig vet jag inte riktigt? Kan inte bestämma mig, men tycker den är urskön, riktigt riktigt bekväm och det är ju ett stort plus. Men så känns det lite dystert med så mycket svart tyg haha. Fast om man kittar upp sig med lite bling och fixar frippa och make så kanske det blir super, vad tror ni?

Klickade hem den även i rött, så snygg!! Men den spar jag till utlandssemestrar eller nån vårig utekväll åtminstone, är alldeles för modest som person för att bära en sån färgklick till jobbet tex. Men ås snygg så snygg, så den behåller jag iaf.

Ellos har fått in en liknande modell i svart, fast lite kortare här (adlink), kanske kör på den istället..

 

 

Dagens fundering!

 

Kram

8

2 Comments
 • Ekenäsliv
  februari 21, 2018

  Hello beautiful,
  Du är såååå vacker!! Vet du det?
  Jag tycker att du är jättefin i klänningen! Snyggt med knut och stora örhängen till tänker jag.
  Å du e rar du, vi kämpar ihop på distans, så fint <3
  Suss gott nu!
  Kramar Anna

  • Catta
   februari 23, 2018

   ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.