SNART EN DEL AV VARDAGSRUMMET

lördag, februari 17, 2018 0 10

 

 

 

 

Här har ni väggen som snart ska rivas, eller snart och snart.. inom några månader iaf. Väggen mellan vårt sovrum och vardagsrummet, mot andra sidan står tv:n. Ska bli så skönt att få större sällskapsytor.

 

 

 

 

 

Det jag nästan längtar allra mest efter är nytt golv, i vardagsrummet ligger en gammal ekparkett som jag gav mig på att slipa och vitvaxa alldeles själv, hahaha sicket jäkla jobb, och nu har mycket av det vita slitits bort som ni kan se. I det här gamla inlägget kan ni se hur det såg ut nygjort.

I sovrummet har vi ett laminatgolv som är jättefult, det ska bort och det ska bli enhetligt golv i hela nedervåningen. Vill ha ganska breda plank och nån matt askig finish.

Nya gardinskenor ska upp överallt, med nya fina härliga gardiner, dubbla skenor med sammet främst och nån vit skir bakom. Lite som här (adlink), fast ljusare sammetsgardin i greige. Med sovrumsfönstren blir det totalt 5 fönster och alla ska kunna mörkläggas då vi lär få använda vardagsrummet som gästrum nu då, blir några meter tyg.

 

 

 

 

Några små vita ranunkler ger en touch of vår, så fina.

 

 

 

 

Hur vi ska klara oss med ett ännu mindre sovrum nu då när vi ska ta över gästrummet har jag ingen aning om hehe, men bara vi får plats med sängen och en del förvaring så får det gå. Ska ju ändå bara sova där inne..

Ursäkta, känns som att jag börjar älta den här renoveringen en del, sorry. Ska inte snacka så mycket mer om det förrän det kommer igång, lovar.

 

 

Nu ska jag svida om för att gå på handbollsmatch! Kom hem från en lång skogspromenad med hela familjen i skogen här för en stund sen och la mig i sängen med lapen en stund. Har bokat biljetter till en kul kväll med ett gött gäng tjejer (mer om det när det stundar) och passade på att kika in här.

 

Ha en fortsatt fin lördag!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.