FRINALLY

fredag, februari 9, 2018 0 7

Innehåller annonslänkar

 

Klänning Gina // Spegel Rum21 // Kruka Sleepo// Väska Marc Jacobs (gammal) // Byrå Ikea // Diamond Chair (kopia)

 

 

 

Finally Friday!

Fredagseftermiddagar är bland det bästa som finns och här har vi moffat i oss tacos i vanlig orning, lätt fixat och alltid gott. Våra barn har väl gillat det sen ett halvår tillbaka ungefär och nu är det i princip stående på fredagsmenyn, som i så många andra i detta avlånga land.

 

När jag var hemma på lunchen idag såg jag att min Pillerfikus i hallen stod och deppade, gulnande blad och lite vissen, trots lagom med vatten. Måste vara att den fått för lite ljus tänkte jag och flyttade in den till sovrummet nära fönstret ett tag. Tips från växtproffs kanske?

 

 

 

Taklampa Rum21

 

 

Tänk att detta rum, vårt sovrum, förmodligen ska bli en del av vardagsrummet till sommaren. Ser fram emot det, kommer bli kanon tror jag. Såååå svårt med vad man ska ha för soffa bara, vill ha en djuuup, fast men ändå mjuk och snygg! Tips!!

Kollat en del på Sweef, men vet i katten om de är klockrena ändå. Drömmen är ju Mr Big från Bolia, ni vet den som Pernilla Wahlgren har i rosa m ni sett? Rena drömmen, go natt.. zzz..

Soffa från Ikea med överdrag från Bemz vore ett alternativ. Sen är ju vår från Melimeli väldigt fin men den är inte riktigt så gosig som vi skulle önska ändå. Vill ha större nu när vi kommer ha plats för det. Alternativt två soffor, den här & den här tillsammans med den här fåtöljen från Ellos, skulle vara fina i grupp. (Ellos har ju dessutom upp till 30% rabatt på möbler t.o.m 12/2) Men helst vill jag ha en stor soffa med divan som vi alla i familjen kan vräka ut oss i.

 

Nu ska jag fixa fredagsmys till mina små ♥

 

Kram & trevlig helg!

 

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.