OUTFIT I BACKEN

söndag, februari 11, 2018 2 7

Innehåller annonslänkar från Stadium

 

Tbt Bad Gastein 2014

 

 

Alien? ↑

Nej bara lilla jag i Österrikiska Alperna, med störtkruka och goggles från typ -99 hehe.

 

Ja vi har ju en liten skid-trip coming up, till Branäs v.10, och jag har börjar kolla över den ”alpina” garderoben här hemma. Behövs fyllas på lite i den upptäckte vi. Josef är väl den som behöver kitta upp sig mest, men också jag och till viss del också barnen.

 

 

Underställsbyxor // Skidjacka // Skidbyxor // Skidvantar // Skidstrumpor // Underställströja // Mössa // Neckwarmer 

 

 

Nya skidbyxor är prio för mig, mina gamla från typ -96 känns inte så kul längre.. och jag vill ha ett par slimmade men mjuka. De vita i collaget gillar jag skarpt men kanske är att föredra i svart med tanke på fläckar och sånt.. iofs är snön vit men en varm oboy i backen kan ju ställa till det, hmm.

Ett skönt underställ vill jag ha, och riktigt varma vantar, hemskt att frysa om händerna.

Skidjacka skulle jag också vilja ha en men får nöja mig med min korta svarta dunjacka, om budgeten ska hålla för hela familjen. Det är dyrt med skidkläder!! Beror lite på märket iofs, men full utrustning kostar ändå på.

Goggles har jag köpt nya, blev ett par budget från Everest (hittar ej på nätet) men skulle helst velat ha dessa coolingar.

 

 

Jaha, då var helgen över för denna gång, sjukt va fort det går.

Idag har vi haft barnkalas för Inez i en liten gymnastiksal en bit från oss, perfekt lokal för små kids att härja i, svettiga, goa & nöjda efteråt. Mamman var mest trött..

Under eftermiddagen fortsatte kompishänget hemma och vi fick också lite snöfall att gå ut och roa oss i med kidsen, härligt!

 

Nu är jag helt slut och ska hoppa in i en dusch. Imorgon är det sportlov för mina hjärtan men vi päron jobbar, J jobbar kväll så vi löser av varann och pusslar med svärmor däremellan för att barnen ska få vara lediga hela veckan. Hur gör ni andra med ledighet under sportlovet?

Inte alltid lätt att få ihop det tycker jag.

 

Ha en mysig söndagskväll!

Kram

7
2 Comments
 • lina
  februari 12, 2018

  Snygga kläder! Kommer du susa snyggt ner för backen i. 😊 Själv fryser jag alltid rumpan av mig, så underställ i 100% merinoull kör jag med. Kari traa (som också finns på Stadium) har jag. Kram

  • Catta
   februari 13, 2018

   Jag har kollat på de underställen faktiskt, kanske ska köra på ett sånt då nu när du tipsar om att de är bra 🙂 Tack!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.