EN 6-ÅRINGS PRESENTER

torsdag, februari 8, 2018 0 6

Innehåller annonslänkar

 

 

 

 

Det där med att hitta presenter till sina barn kan vara lite klurigt och eftersom Inez fått en ny (ganska dyr) cykel så fick det inte blir fler dyra saker kände vi. Men man vill ju gärna att de små ska ha ett litet gäng paket att öppna, iallafall jag. Bortskämda barn..

 

 

 

 

Hittade en supersöt liten ballonglampa på Clas Ohlson, den ska upp på väggen.

 

Stämpellåda IEMS Torslanda // Pennfodral Ellos

 

Bägge mina barn älskar att pyssla så detta stämpelkit blev väldigt uppskattat, mycket brev som skrivs och då blir det ju extra fint med färgglada stämplar. Pennfodralet smällde hon av över, total lycka haha, fyllt med pennor, sudd, linjal, lim etc.

 

 

Skrållan docka // Regnkläder & stövlar // Tyllkjol // Skor // Joggingdress // Cykelstol & hjälm

 

 

Dockan & cykelstolen fick Inez i julklapp, hon har fått en nytändning på docklek igen, efter att ha tröttnat under en längre tid. Hon har haft ”Lillan” innan och tycker väl hon är för liten, nu tar hon hand om sina dockor som om de vore sina kids igen, gulligt & mysigt tycker jag.

Nya kläder till Skrållan fick hon igår på sin födelsedag, finns så mycket fint. Dessutom syr mamma en del dockkläder och svärmor stickar, så kul att få unika plagg.

 

 

 

Kittad och klar för cykeltur!

 

 

Fyllde på lego friends-”staden” på med gym, fyndade på Maxi för halva priset, kalas.

 

Sen fick hon lite håraccessoarer, badbomber, pengar mm, och cykeln då. Lyckans tjej.

 

 

Här kom jag nyss hem från att ha hämtat hem sonen med en kompis från skolan, nu leka alla på övervåningen och jag står i köket och ”smygbloggar” hehe. Ska ta tag i köket som är överbelamrat med grejer, avskyr oreda.

 

 

Kram

 

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.