URVUXET DRÄNGASKÅP

måndag, juli 31, 2017 4 7

 

 

 

 

Hej hå vad åren går!!

Min lille store prins på 7 1/2 år växer så det knakar och nu är det bara så att ett litet drängaskåp inte räcker till för strl 134.. Det svämmar över på hyllplanen haha. Frågan är bara VAD vi ska ha för garderobslösning till Valentin, ska man platsbygga nåt snyggt här under snedtaken eller bara slänga in lite färdiga IKEA-lösningar??

Orkar inte riktigt tänka på det just nu, men jag orkar heller inte med alla kläder som inte får plats haha, I-landsproblem..

 

 

 

 

 

Finaste mattan, älsk på den.

Jag gillar ju ff gulliga pojkrumsstilen, men jag känner på mig att sonen kanske vill tuffa till det här så småningom, mamman är inte redo.

 

 

Nu ska jag hoppa ur morgonrocken här och göra mig anständig, behöver gå ut och få mig lite luft. Mannen jobbar första dagen efter semestern idag och det känns bara sååå deppigt! Tur att vi har Ibizaresan framför oss, behöver mer tid tillsammans känner jag.

Skönt ändå att få vara med barnen i ytterligare två veckor, hoppas på fina dagar.

 

Har ni ff semester?

Kram

7
4 Comments
 • Ekenäsliv
  juli 31, 2017

  Hej sötnis <3
  Vi har denna veckan med… Sitter i bilen på väg till Böda på norra Ökand nu.
  Det är ett måste varje sommar att åka dit.
  Långa vackra sandstränder och härligt strandhäng för en dag.
  Vi ska stanna till på vägen och köpa med lite goda surdegsmackorpå ett bageri till lunch:)
  Annars har vi försökt att bryta av och hitta på litemellan varven med den här sommaren. Men en del fix har det ju onekligen varit.
  Nästa fredag kommer vi på Hemnet… Skickar länk då 🙂

  Ja du, det där med att barnen växer är verkligen svårt att inse ibland. Min juvel är ju 12,5… en riktig tweenie 😉 Min systerdotter som fyllde femton i våras blev vuxen över en natt kändes det som. Eller som min syster utrrycker det, från barbie till stringtrosor;)) ha ha ha 🙂
  Men alla åldrar har sin oemotståndliga charm verkligen.
  Ha det så fint vännen.
  Många kramar,
  Anna

  • Catta
   augusti 1, 2017

   Underbart med Böda! Ha det lovely 🙂
   Ja men visst går det galet fort, man hinner inte med alls..

   Kramis!

 • Annika
  augusti 1, 2017

  Jag jobbar andra veckan nu. Sambon hemma sista veckan med kidsen. Vi fick bara två veckor semster tillsammans och det känns verkligen som om vi hade behövt längre tid… Ha det bra!

  • Catta
   augusti 1, 2017

   Samma här, bara två ihop, på tok för lite eller hur!
   Men det positiva är att barnen får vara hemma lite längre..

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.