HEAVY DAYS..

söndag, juli 30, 2017 3 7

 

Jeans Levis 721 high rise skinny // Parfym Decadence by Marc Jacobs // OPI nagellack Big apple red // Örhängen Lindex

 

 

 

Ujujuj så kasst jag mått sedan igår morse, jag klarar helt enkelt inte så mycket som jag önskar, som en utekväll med tjejerna tex. Och då pratar jag inte om att jag ska klara mängder med alkohol för jag dricker inte särskilt mycket. Men min migrän & nackvärk tillåter mig inte att gör annat än att leva superlugnt och lägga mig i tid just nu. Klarar ingen blåst eller ens AC i bilen, då får jag ont direkt. Sjukgymnastik, massage och tabletter räcker ingenstans tyvärr. Jag har såna knutor i hals och nacke så det är helt sjukt faktiskt, på riktigt fullständigt onormalt, och jag är så knäckt över detta.

Knapp stått på benen på 1,5 dygn nu.

Hur som helst så mådde jag tillräckligt bra (även om smärtan smög sig på under kvällen) för att följa med tjejgänget på en musikkväll på Franses på Hönö i fredags, och jäklar vad kul vi hade, det har man alltid med detta härliga gäng kvinnor.

Så trots att jag kämpar för att orka så vill jag inte stå över såna här kvällar, om jag inte absolut inte pallar. För det är så viktigt att få skratta och umgås med människor man älskar, och så är det ju väldigt roligt att klä upp sig lite grann också.

 

 

 

 

Med fina Annica & Maria, vi och fem tjejer till skakade rumpan tillsammans med en fullsatt skärgårdspub på öa, gött rajraj som alltid.

Nu ska jag umgås lite med min lilla dotter som vill leka med dockor med mig, finns inget bättre än när mamma leker vet ni.

 

 

Då jag fick ett mail från Boozt imorse passar på att tipsa om att de erbjuder 15% extra rabatt på rean idag, här.

Gäller alla avdelningar, bara idag söndag 30/7.

 

 

Adlink

7
3 Comments
 • ellenji
  juli 30, 2017

  Hej
  Har haft samma problem som du i massa år med huvudvärk och nackvärk, jag har gått oss sjukgymnast flertal gånger men har inte blivit bättre. I januari fick jag komma till en naprapat och hon hade verkligen full koll på mina problem hon hjälpte mig verkligen hon satte nålar i mina triggipunkter på så sätt löste hon upp spänningarna i dem och jag fick en övning attgöra varje dag. Jag har inte varit så huvudvärksfri och fri från smärta i nacken på minst 20 år. Så jag vill verkligen dela med mig om , att det går att få hjälp och bli smärtfria.
  Lycka till
  Ellen

  • Catta
   juli 31, 2017

   Hej!
   Tack snälla för din kommentar, så skönt med någon som förstår. Jag ska till en ny läkare idag och prata igenom hur vi ska gå vidare med detta, iofs så är jag sååå trött på allmänläkare då de vet lite om allt men aldrig mycket om något, de vill ALLTID få mina symptom till utbrändhet, bara för man är trött, har yrsel och huvudvärk typ. De vill bara stoppa i en en massa symptomdämpare och är sällan intresserade av att utreda, tyvärr.. Hoppas jag slipper en amatör denna gång.
   Ska absolut testa naprapat nu när du säger det, har varit hos osteopat och olika massageteapeuter, som iofs har hjälpt bra för stunden, men jag behöver något långsiktigt.

   Så skönt att du blivit bättre, hoppas det fortsätter så!
   Kram Catta

 • Ekenäsliv
  juli 31, 2017

  Å hjärtat…<3
  Om det fanns något jag kunde göra…
  Hade mest velat ge dig en stor varm kram och servat dig med godsaker medans du vilade i soffan…
  Kärlek <3
  Puss, Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.