EN SKÖNHETSDEAL TILL ER

tisdag, augusti 1, 2017 0 7

 

 

 

Lite nya sköna produkter till huden!

Serien Sérum Végetal från Yves Rocher som är en serie för mogen hud, vilken jag valt då jag ändå är över 35 år. Jag använder dagkräm, nattkräm och ett serum, som man lägger på innan någon utav de förstnämnda, sååå sköna produkter som jag verkligen rekommenderar. Väldigt bra som bas innan foundation med, blir väldigt jämnt och fint.

Yves Rocher har kommit att bli ett av mina absoluta favoriter när det kommer till skönhetsvård och nu har jag i samarbete med dem fått möjlighet att erbjuda er en unik rabattkod som ger 50 kr rabatt när du handlar för över 250 kr.

KOD: LJUVAMAGNOLIA50

Gäller fr.o.m idag 1/8 t.o.m 20/8

Produkterna hittar ni här och mer info om dem nedan.

 

 

Sérum Végétal – Wrinkles & Radiance

Dagcrème – Smoothing Day Care

En utslätande dagcrème som återaktiverar lystern och effektivt minskar linjer och rynkor, samtidigt som den håller huden återfuktad hela dagen. Ger ett slätare, ungdomligare utseende och en mjuk, len känsla.

Återhämtande nattcrème – Sleeping Night Care

Denna kraftigt återuppbyggande crème återfuktar och låter huden andas hela natten så den verkligen kan återhämta sig efter dagens påfrestningar. Redan från första morgonen ser huden slätare ut och har fått ny lyster.

Serum – Ultra-Smoothing Serum

Linjer och rynkor reduceras och lystern i huden får nytt liv. Den lätta och fuktgivande formulan går väldigt snabbt in i huden för en behaglig känsla.

 

 

Botanisk info: Life Plant
I genomsnitt har växter två serier kromosomer. Life Plant (Isört), som vi odlar på våra ekologiska fält i La Gacilly, har upp till 128 stycken och kan anpassa sig till alla levnadsförhållanden. Dessa egenskaper har vi har lyckats avkoda till nya Sérum Végétal. Extraktet från Life Plant stimulerar hudproteinet mTOR som sedan i sin tur återaktiverar de mekanismer som motverkar rynkor för en slätare, ungdomligare hud.

 

Skönhet från växtriket sedan 1959®
• Formulan har testats under kontroll av hudläkare.
• Inga animaliska ingredienser.
• Vi gör en insats för vår jord genom att använda förpackningar av återvinningsbar kartong från hållbart odlade skogar. Förpackningstexterna är tryckta med vegetabilisk färg. Inga bruksanvisningar. Inga inplastade produkter.

 

 

I SAMARBETE MED YVES ROCHER

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.