AUTUMN.. ISH?

torsdag, juli 27, 2017 0 8

 

 

 

 

Lillskruttan i sprillans ny bomber i gosig pilé & rygga från Lindex. Riktigt avis på den jackan/tröjan faktiskt, tycker den är både cool & snygg. Dessutom behövlig idag då det känns lite som höst i luften, brr..

 

 

Hej torsdag!

 

Idag har vi varit iväg på en liten utflykt till Hisingsparkens utflyktslekplats för att rasta kidsen lite, och oss själva med faktiskt haha. Riktigt mysigt ställe med och det finns två stora lekplatser som ligger med några hundra meters avstånd i skogen (går en slinga emellan).

Vi har inte planerat så mycket denna semester då jag och Josef bara har två ihop och vi känner att vi behöver ta det lugnt och vila upp oss lite här hemma, så det har bara blivit lite dagsutflykter, men det räcker gott det med. Vi drar ju till Ibiza i september så vi känner att det är skönt att ta det lugnt nu och inte planerar in så mycket. Ja J börjar ju på måndag igen så nu är det ändå försent med några större planer.

 

På tal om resor så sitter vi redan och kikar på nästa destination haha, sååå himla härligt är det ju med solsemestrar! Frågan är bara om det blir en vinter eller vårresa vi siktar in oss på.. hur som är det alltid kul att kolla runt lite på resesidorna, och drömma om inte annat. Gör ni likadant??

 

Nu ska jag ta på mig stövlarna och spana efter min dotter som är ute och cyklar i regnet, tokfian!

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.