SKIN POWDER & BLOGGKRASCH

tisdag, april 18, 2017 0 3

 

 

 

 

Finaste färgen provmålad i gästrummet!

Ett perfekt matchande tyg till dessutom, som min vän Sophia fann i Myrins tygaffär på Övre Husargatan, alltså hur fint?!

Kommer bli ett snyggt kuddfodral till sängen, när jag väl behagar släpa fram symaskinen vill säga hehe.

Ska bli gött att ta tag i det där rummet nu, sen kommer det förmodligen ta lite tid. Prioriterar mycket utomhushäng nu om våren, men allt måste ju heller inte gå snabbt, även om det brukar vara min melodi.. hihi.

 

 

Om någon märkt att senaste inlägget försvunnit (med badmode) så beror det på att bloggen fullständigt kraschade igår kväll, P A N I K!! Men nu har jag ju support som tar backup var tredje timma så det är luuugnt.. som tur är. Mailade med de imorse och de återställde bloggen, fast till en version något tidigare än jag kanske hade önskat. Men men, orkar inte bry mig, allt annat är ju kvar iaf! Pjuh..

Läskigt sånt där, bloggen är ju en del av livet liksom haha.

 

 

Nu ska jag sätta mig med kyssen och surfa på ”äventyr”, vi har lite planer..

 

Kram

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.