PÅSKEN 2017

söndag, april 16, 2017 0 7

 

 

 

 

Lyckliga barn efter lyckad äggjakt!

 

 

Hej hur mår ni?

 

Hade ni en trevlig påskafton igår? Det hade vi, bortsett från att vår minsta gäst så olyckligt tog ett kliv från sista trappsteget i vår trapp och föll så illa att han fick en fraktur i armbågen.. alltså vilken otur man kan ha, stackars lilla sötnosen. Så det var bara för mamma Maria att sätta sig i bilen i akuten för att få lilla armen undersökt och sedan gipsad.

Supertråkigt verkligen, men lyckligtvis gick det ganska snabbt på sjukhuset och vi kunde avsluta kvällen tillsammans ändå, mysigt. Och lilleman fick ny energi och var sprudlande glad trots gipsad och lindad arm.

 

 

 

 

 

 

Tog knappt några bilder alls under kvällen, fokus på att umgås istället, bara några snabba på lite av maten..

 

 

Idag har jag varit ute på Hönö och brunchat med fyra väninnor på Lilling nere i Klåva, snattrat och garvat halvt ihjäl oss. Folk runt omkring måste tyckt att vi inte var riktigt kloka, opryda som vi är i vårt ö-gäng, haha! Och ätit har vi gjort, herregud vad vi åt en massa smarrigt under de tre timmarna vi satt där, matkoma deluxe!

 

 

Nu ska jag blunda lite här mellan barnen i soffan, har knappt sovit inatt. Sover alltid oroligt efter en massa bubbel, konstigt..

 

 

Kramis

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.