TESTAR MURAD SCINCARE

söndag, november 6, 2016 3 7

 

 

 

Fick ett test-kit av min vän Maria (jobbar som hudterapeut) av märket Murad förra veckan, hur gulligt som helst. Har inte hunnit testa ansiktsprodukterna så mycket än, men handkrämen, wow så skön! Innehåller AHA-syra, som snabbar på cellförnyelsen och förbättrar hudens förmåga att bevara fukt. Jag som har fnösktorra händer vintertid behöver verkligen ”mirakelkrämer” för att inte vittra sönder typ, och den här känns fantastisk måste jag säga.

Ingen kladdig känsla efteråt heller, toppen.

 

 

 

Hej på er denna snöiga söndag!

 

 

Hua sicket väder, snö, blåst och kallt här på västkusten. Vi var ute en stund på förmiddagen och lekte jage med grannbarnen, men sen när några vänner till oss kom på besök så gick vi in i värmen. Lek & bus, lunch och fika, gott så.

 

Våra barn leker så himla bra tillsammans så vi päron kan verkligen sitta och babbla loss medan de röjer runt om i huset och har kul. Vi har pratat resor och lite planer för nästa år, det är ju så härligt att ha något att se fram emot och vi har pratat både resor till värme -och skidresa. Inget bokat än men vi spanar för fullt.

 

 

Vad har ni gjort idag då?

Kram

7
3 Comments
 • Ekenäsliv
  november 6, 2016

  Hallå där beauty!
  Å hu då… Inte kul att inte vara pigg… Hoppas du mår bättre idag?
  Den här tiden alltså… Å alla dessa basilusker överallt…
  Va rädd om dig hjärtat!
  Här har det storstädats kan jag lova… SÅ HIMLA SKÖNT att det är klart!
  När advent och allt komme rär vi redo att bara börja pynta och pyssla 😉
  Bara ”vanlig”städning, för nu är det dära storstädet liksom gjort 🙂
  Massa kramar till dig!

 • lina
  november 7, 2016

  Tänkte bara tipsa om en handkräm med oliv, finns på hälsokostbutiker. L’ERBOLARIO Crema per le mani & le unghie. Ljusglön tub med olivgren på, förpackad i grön kartong. Den absolut bästa handkrämen enligt mig. Perfekt att ta rikligt av innan man går och lägger sig.
  Själv har jag solat idag, blåste en del så hoppade badet. Men resten av familjen badade i både poolen och havet. ? Har även passat på att beställa vinterskor till 7-åringen, då jag förstår att dessa nog behövs när vi kommer hem.
  Kram

  • Catta
   november 7, 2016

   Tack för tips! Brukar köpa på mig några stycken krämer vintertid och placera ut lite här och varstans, typ i väskan, på jobbet osv, så fler ska det bli 🙂

   Åh, lyllos er som är i värmen, så avis!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.