IDÉER & LUST, MEN INGEN TID..

måndag, november 7, 2016 1 5

 

 

 

 

Det mest frustrerande med vinterns mörker är att det blir ridå redan när man kommer hem efter jobbet på eftermiddagen, och det begränsar en del saker som jag vill greja med. Har en massa små projekt som ligger och väntar på mig, men som jag helst vill fixa med i dagsljus.

Så varje söndag känner jag liksom lite panik, eftersom jag får vänta till minst torsdag (min lediga dag ni vet) innan jag kan vara kreativ igen, under timmarna jag önskar vill säga..

Men det är inte bara mörkret som hindrar fixandet på vardagarna såklart, man har ju fullt upp med att ta hand om barn, man, vovve & hem dessutom.

Mer tid önskar jag mig av tomten, ni med?

 

 

Hoppas ni haft en bra start på nya veckan! Här har vi fått lite snö minsann, superjobbigt att cykla i kan jag tala om, såg nog ut som en ubåt med teleskopet uppe i min uppdragna huva hehe. Såg inte ett skvatt typ..

 

Nä nu ska jag släng mig i soffan, kram på er!

5
1 Comment
 • Ekenäsliv
  november 8, 2016

  Heeeeeej sötnos <3
  Oj, stor igenkänningsfaktor Catta…
  Känner mig lite så där borttappad just nu dessutom med mycket omkring och då blir jag liksom så fruktansvärt virrig och ofokuserad. Samtidigt blir jag lite manisk och måste ha kliniskt rent omkring mig för att liksom ha nån slags kontroll på något…
  Jag vet, det låter som jag är ett toalt freak… Å ibland är jag välan det antar jag 😉
  Men tid, ja det önskar jag mig verkligen mest av allt. För just nu orkar jag nada när jag kommer hem vid halv sex så där… Laga mat och sen landar vi i soffan alla tre nån timme och kolla på TV en stund innan Tyra ska sova.
  Tänk vad man jagar den där tiden hela tiden…
  Ta hand om dig hjärtat!
  Kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.