MINIPAJER & KRAX KRAX

lördag, november 5, 2016 0 7

 

 

 

 

Minipajer a la moi..

 

 

Matpaj. Något av det godaste jag vet och de här är inge märkvärdiga alls, men goda, och så här gör jag:

Enkel pajdeg på smör, mjöl & lite vatten.

Fyllning på bacon stekt tillsammans med rödlök, små buketter av broccoli, kuber av fetaost och kvartade körsbärstomater. Och en enkel stamning på det, ägg, mjölk, salt och peppar.

15-20 min på 200°c,  et voilá!

Nomnomnom

 

 

 

 

 

 

Hej lördag!

 

 

Fy så kasst jag mått idag, har en förkylning i kroppen som är rätt jobbig. Men trots att jag är sjuk så har jag himla svårt för att ta det lugnt, så imorse tutade jag iväg till Ikea strax efter att det hade öppnat för att köpa den där byrån till hallen jag tänkt så länge.

Hittade ju lite annat med såklart, gör man väl alltid där..?

Kände mig ruskigt kass därinne, feberhet och helt väck i skallen, men jag skulle bara skulle bara.. ni vet. Enveten.

 

Väl hemma höll jag på att stupa. J åkte och storhandlade och jag försökte roa mina kids men insåg snart att jag var tvungen att lägga mig på rygg ett tag. När jag fått en gnutta energi ställde jag mig och gjorde paj. Sen var jag ju bara tvungen att bygga ihop den där sabla malmbyrån (de värsta av alla Ikea-möbler att bygga ihop tycker jag), såklart.

 

Men nu står den där, och det blev kalasbra! Nu har barnen varsin låda där i för sina mössor och vantar, istället för en stor gemensam (kaos)korg på golvet, jippey!

 

 

 

 

Och DIY-sugen som jag är så blev det även en snabbis både till Stoff & Stil för lite tyg, och Bauhaus för guldspray. Två olika projekt, som jag tänkte pyssla med imorgon.

 

 

Nu ska jag hjälpa J att fixa kvällsgott till tv-soffan.

 

Hoppas ni har en mysig lördag.

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.