FREDAGSINSPO!

fredag, november 4, 2016 0 6

 

lampa3-683x1024 lampa1-683x1024

 

Lovely pics lånade från Ida Carrol på hennes blogg Gingerbreadhouse, fantastiskt vardagsrum!

 

 

 

Heeeeej fredag!!

 

 

Extra glad idag (trots att jag är småfebrig och förkyld) för när jag kom till jobbet imorse så fick jag reda på att det minsann var halvdag och det hade jag helt glömt av! Vilken bonus!

(Vi jobbar alltid halvdag innan röd dag)

Perfekt att hämta barnen extra tidigt nu när det är lovvecka och allt. Men först speedade jag faktiskt iväg till Maxi och köpte en massa fredagsgott, först lite tacos med barnen, sedan massa gott från charken till oss päron ikväll. Barnen har nyss börjat gilla det  här med tacos, Valentin mumsar i sig allt (gärna i de nya lite mindre mjuka båt-skalen), medan Inez mest äter/dricker gräddfil haha.

Jag som har fått lite svårt för rödvin på senare år har faktiskt köpt mig en liten flaska Amarone, det är ju så himla smarrigt. Helst till goda ostar, mmm..

 

 

Hoppas ni får en supermysig fredagskväll!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.