FAMILYDAY!

torsdag, november 3, 2016 2 6

 

 

 

 

Med ett lass bullar (bakade av barnen hos mormor) i magen körde vi in till Götelaborg hela familjen, för lite strosande på stan i ett klarblått soligt väder, wiii så härligt!

 

 

 

 

 

Från Hising Island till Gbg city över Älvsborgsbron. Här har man ju åkt tusentals gånger men jag tycker det är lika vackert varje gång med vyn över hamninloppet.

 

 

 

 

Första stoppet blev på Trädgårdsföreningen, igen. Bra lekplats, och dessutom safe ställe för Valentin att spela lite Pokémon Go.

 

 

 

 

Krum i ryggen som en gammal gumma sitter jag där på bänken och passar Inez löv medan hon leker, haha hon är ju go. Känner mig fab i mina nya pjuck ändå, älskar dessa ”The Lynn” från Blankens och jag är vansinnigt sugen på ett par till i samma modell fast i färgen burgundy. Galet snygga, men svart känns ändå som mest användbart på nåt vis, så jag safade..

 

 

Mössa Busnel // Sjal By Malene Birger // Solisar Le Specs // Kappa H&M // Gul tröja Lindex // Jeans Levi´s // Skinnhandskar Century 21 NYC // Väska Aldo // Skor By Blankens

(Allt gammalt förutom skorna)

 

 

Händer där borta då?

 

 

 

 

Höstens hittills kallaste dag så en värmerunda i palmhuset var nödvändigt.

 

 

Mina fina ♥

 

 

Det var vår härliga höstlovstorsdag det!

 

Men vilken konstig dag ändå, för efter 13.30 började det mulna på och när vi kom hem och jag gick ut med Ebba ca 14.30 så började det snöa! Första snön alltså, och så blev det så vansinnigt rått & grått ute. Hua hua.

Mycket tända ljus här inne nu, brr..

 

 

Kram

6
2 Comments
 • home2tiny
  november 4, 2016

  Vilken mysdag ni hade, har faktiskt aldrig varit där och blev lite nyfiken på Palmhuset. Igår beställde vi övernattning med julbord på Tullhuset, ska bli sååå mysigt. Har du varit där och käkat julbord? Verkar vara riktigt bra för en skaldjur och fiskälskare som mig. Är du på Hönö den 18-19 november kanske det finns tid och säga hej i alla fall. Ha nu en mysig helg finaste. Kramisar Tina

  • Catta
   november 4, 2016

   Då måste du strosa omkring där nästa gånge du är i Götet! Helst under sommarhalvåret förstås, är så vackert med all blomsterprakt då 🙂 Då finns även mat och fika på härlig uteservering!

   Nej, har inte ätit Tullhusets julbord men massor av annan mat där. Säkert helt fantastiskt, jag känner ju många i personalen (har jobbat ihop med både kockar och servis därifrån, som är mina vänner) och kan garantera hög klass.
   Självklart kommer jag och kramar om och säger hej när ni är där!

   Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.