FLORIS & JULLÄNGTAN

onsdag, november 16, 2016 3 9

 

 

 

Brrr.. kallt idag.

Gott med en varm kopp kaffe. I ny kopp dessutom.

Tror jag har bestämt mig nu, för vilken kopp jag ska samla på, Floris från Rörstrand. För vi har mest en massa udda koppar, 6 av en sort, 6 av en annan, 2 här och 2 där.. Inget kul på kalas när man inte kan duka lika till alla. Men jag har inte velat köpa typ ett dussin eller fler av nån kopp jag inte känner att jag gillar 100%, särskilt inte om de kostar en peng. Men nu, nu tror jag att vi hittat rätt, för J gillar de som tusan han med.

Idag har jag gått runt med världens jullängtan, rotad fram min röda stickade tröja och målat naglarna i rödaste rött (Femme Fatale från Isadora). Kan knappt vänta tills 1 advent är här om man får börja ställe fram stakar, stjärnor och annat fint pynt. Och sen ser jag väldigt mycket fram emot årets adventskalender Selmas saga, verkar ju huuur mysig som helst! Äntligen en riktigt julig kalender, även om jag faktiskt verkligen gillade förra årets Tusen år till Julafton.

 

 

startbild-forstaklippet-jpg

 

 

Har ni börjat adventspynta något ännu?

 

Kram

9
3 Comments
 • S
  november 16, 2016

  Superfin färg på nagellacket, det måste införskaffas så här inför jul! 🙂

  Inget pyntade hos oss, vi kommer inte göra något heller då vi ”råkade” köpa ny lägenhet och nu ska sälja vår gamla.. haha inget som var planerat men ibland bara blir det som det blir!
  Här hittar du förresten annonsen om du vill kika på hur den gamla ser ut, kanske finns någon lösning som du gillar!

  http://www.svenskfast.se/bostadsratt/stockholm/stockholm/hagersten/aspudden/pilgrimsvagen-68–vaning-2-av-3/149472#bilder

  /S

  • Ljuva Magnolia
   november 17, 2016

   Men vilken underbar lägenhet ni har!! Eller haft får man väl säga snart 😉 Otroligt fin och med extremt god smak. Blir ju vansinnigt nyfiken på vart det bär av sen..
   Och sen måste jag berömma dig för dina bilder på bloggen, sanslöst fina, så duktig du är. Du måste ju jobba professionellt med att fota?

   Får nog tipsa om eran lya här hos mig..

   Kram

   • Sophia
    november 17, 2016

    Men gud Catarina, jag blir helt rörd! Vilken fantastisk kommentar, tack! 🙂 Vi flyttar inte så långt, 300 meter sisådär 🙂 Bara lite större! Jag kommer dela med mig av renoveringsbilder etc på min insta tror jag nog (sophiamaulephoto)

    Och TUSEN TACK för det fina berömmet om fotona! Jag jobbar inte professionellt med foto, är bara en glad amatör! 🙂 Men det har blivit att jag tar en del foton i jobbet också då jag arbetar med vin, men det är inte min huvuduppgift.

    Kram och tack för en bra blogg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.