EN TITT HOS INEZ

måndag, november 14, 2016 4 9

 

 

 

 

Välkomna in till Inez!

En liten minimakeover har jag gjort här inne, i form av nytt tyg till sänggaveln och en sänghimmel. Hennes rum är ju ganska litet och har snedtak överallt, vilket gör det något svårmöblerat och en vanlig sänghimmel passar inte att hänga här då det är så lågt i tak. Här uppe var det ju vind innan..

Sänggaveln, som var rosa innan, har nu fått en linnetyg i mörkt blått (även om det ser svart ut på bilderna). Och denna gång gjorde jag en överdrag som man kan ta av och tvätta, istället för att häfta fast tyget som jag gjort innan.

 

 

 

 

 

Sänghimmeln är bara halvfärdig, ska hänga ner en gardin till där vid sidan av sängen som man kan samla ihop och fästa vid gaveln, eller dra för om man vi mysa till det.

Ska bara fundera på hur jag ska fästa den, får nog sy ihop den med den andra gardinen..

Konstruktionen på denna sänghimmel är busenkel, hittade en gammal gardin stång som jag drog isär till två, sen har jag bara hängt upp dem i skruvkrokar i taket. Tog väl ca 3 minuter att sätta upp, och sen var det bara att dra på en gardin på den översta stången och sedan dra ner den bakom den andra.

 

 

 

 

Ni kan skymta en liten vindsdörr på bilden ovan och det var dels pga av den som jag ville göra en sänghimmel här, för att täcka den litegrann helt enkelt.

 

 

 

 

Avståndet från sängen till väggen vid fotändan är max 40 cm så här har jag bara satt upp en liten krokbräda, för inget annat får plats typ. Ovanför krokarna sitter ett glasfönster mot trapphuset.

 

 

 

 

Två söta små klänningar från hm.

 

 

 

Hej måndag och ny vecka!

 

 

Här börjar vi veckan med en vab-dag, lillan fick feber igår, och även jag.. Legat och kokat hela natten men nu har den gått ner lite. Inez är ff lite varm men hyfsat pigg ändå.

Så det blir till att kurera oss och ha innemys idag.

 

Hoppas ni mår bra och har haft en fin helg!

Kram

9
4 Comments
 • Ekenäsliv
  november 14, 2016

  Nämen ååå vilket mysigt rum!! <3
  Då får ni krya på Er bägge två och ha en riktigt mysig dag!
  Kramar Anna

 • Suss
  november 14, 2016

  Så fint hos dottern! Krya på er nu tjejer, kram Suss

 • Annika
  november 15, 2016

  Gud va mysigt och fint! Va duktig du e
  Jag måste fråga vad det är för tapet? Den hade varit väldigt fin hos min lilla dotter
  Tack för en härlig blogg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.