Sponsrad Video: Nordea – Banking Detox

torsdag, november 17, 2016 0 1

 

 

 

Hur beroende är du av din bank?

 

Det är inget jag själv reflekterat så mycket över förrän jag tittade på videon ovan, men faktiskt så använder jag tjänster som kräver bank-id en hel del, ja ibland många gånger om dagen. Som att kolla vad som dragits från kontot tex, jag gillar att ha koll. Använda parkeringsapp, app för bussbiljett emellanåt, och inte minst infoappen Pingpong gällande barnens skola. Och alla dessa appar kräver ju att man legitimerar sig med bank-id. Sen använder jag swish då och då, och jag köper saker via nätet relativt ofta. Och bankkortet, haha, det används ju i princip hela tiden, till mat, bensin och femtioelva andra nödvändigheter. Vem går med kontanter liksom??

Så helt klart är jag fullständigt beroende av mina banktjänster, en detox där skulle nog vara tuff.

Tänk så viktigt det blivit med all dagens teknik, och smidigt framförallt. Man kommer knappt ihåg hur det var innan man hade möjlighet till alla dessa smarta funktioner.

 

Vad skulle du sakna mest om du inte kunde använda banktjänster? Hur skulle du klara vardagen? Beskriv gärna hur du skulle lösa vardagliga situationer utan bank.

 

Just idag kommer jag inte kunna bank-detoxa iaf, dags för storhandling..

 

Kram

 

 

Inlägget är i samarbete med Nordea

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.