TILL HALLEN TACK!

torsdag, november 3, 2016 1 7

 

hallinspo

Knopplist // Byrå // Matta // Doftljus

 

 

 

Vi behöver en lätt uppdatering av hallen tycker jag, framförallt behövs en liten byrå för alla vantar, mössor och annat småkrafs. Just nu har vi en korg med allt blandat, och det funkar inte kan jag säga. En vit Malm från Ikea kommer bli kanon, så det får det bli. När jag får tid och lust att tuta iväg till stora varuhuset..

En matta i den långa halldelen mellan trappan och det vägghängda Bestå-skåpet har jag länge önskat, har bara inte hittat rätt. Den på bilden får 10/10 poäng på utseendet men storleken är inte perfekt, något för liten tyvärr. Så tips på liknande i kanske 90×150 önskas!

Nya doftljus som ger mys -och gärna lite julstämning, måste köpas. Det svarta ovan innehåller bl.a enbär, mysk & sandelträ, yum yum yum!

Sen vore ju en knopplist fint, frågan är vart den skulle sitta..

 

 

Så det är vad jag har surfat på här kring frukostbordet. Älskar denna egna stund efter att jag och kidsen ätit frukost tillsammans på vår lediga dag, när de skuttat iväg till soffan och jag får sitta kvar med en extra skvätt kaffe och slå på datorn, älskart.

 

Men nu måste vovvis ut och sen tror jag minsann vi åker in en sväng till stan.

 

 

Hoppas ni får en lovely dag!

Kram

 

 

Inlägget innehåller annonslänkar.

7
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.