HÖST(FÖRKYLNING)

torsdag, september 29, 2016 1 7

 

 

 

 

Det går så fort nu, för två veckor sedan låg knappt ett löv på backen, nu är marken täckt..

Och även om jag älskar hösten så brukar det innebära sjukdomstider.. det hamnar på minussidan, och jag har lyckats dra på mig höstens första knallförkylning. Barnen har varit snoriga och haft hosta sedan vi kom hem från Grekland ungefär, verkar aldrig slå fel vid den här tiden. Visste att det bara var en tidsfråga innan jag skulle åka på det, men det är ju lika jobbigt för det. Hur kommer det sig att barnen verkar ta det här med förkylningar med en axelryckning?? Det bara måste vara så att det blir värre med åren.. eller hur?

 

 

 

 

 

C-vitaminer & te med ingefära får det bli, även om jag inte tror jag blir snabbare frisk för det, men man kan ju alltid inbilla sig. Immunförsvaret jobbar för fullt och det är ju det som ger alla jobbiga symptom.

 

Igår var jag bjuden på förtur till Artilleriets rea, men jag pallade bara inte att ta mig in till stan, även om det kanske innebar att jag gick miste om en hel del fina fynd. Men kan ju se det som att jag sparade pengar istället hehe.

Kram

7
1 Comment
 • Ekenäsliv
  september 29, 2016

  Hej fina vännen!
  Hua för alla dessa baciller som slår till som en storm så fort det anas höst i luften…
  Dock vet jag inte vart in kommer ifrån då stumpefi inte blir lika sjuk på samma sätt som när hon var mindre. Sååå stor skillnad kan jag säga att det är mot lågstadiet.
  Jag däremot trillade dit.. Halsont, hes o jobbig hosta.. Har varit hemma idag och blir hemma imorgon med. Även av respekt till mina kollegor med denna hosta…
  Å idag soooov jag till klockan var 11:20… !! minns verkligen inte när jag sov så länge sist… Var väl antagligen rätt trött…
  Ett annat tips som jag fått är att gurgla i saltvatten. Smakar päckel, men hjälper det så testar jag 🙂
  Ska med göra sånt kok på citron o ingefära imorgon, idag har jag bara legat som en säck i soffan… Men lite svårt att sova redan då jag ju sovit hela dan…

  Hon är verkligen sååå söt er lilla Ebba :)))
  Å din wishlist skulle jag kunna kapa rakt av:))

  Ta hand om dig och hoppas du piggar på dig nu!
  Kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.