SPONSRAD VIDEO -HENKE LUNDQVIST BLIR REJÄLT ÖVERRASKAD

torsdag, september 29, 2016 0 4

 

 

Att vår eminente hockeymålis Henrik Lundqvist varit ambassadör för Head & Shoulders ett bra tag nu har väl knappast någon missat, men nu har tvillingbrodern Joel klivit in för att utmana Henke i rollen som schampostjärna.

Inget som den 5-årige huvudrollsinnehavaren verkar jubla över precis, åtminstone inte på filmen haha, men i verkligen livet tror jag nog att de är goda vänner och jag kan tänka mig att det måste vara kul att göra inspelningarna tillsammans.

Ja, vi får väl se vem som vinner matchen om att representera det populära schampomärket.

 

Min personliga relation till head & shoulders har tidigare genom åren varit att den har fått samsas med diverse andra hårvårdsprodukter på badrumshyllan hemma i föräldrahemmet, mest pappa som använde det. Men nu har jag faktiskt ofta själv en flaska här hemma, då jag lider av torr hårbotten och tycker verkligen schampot hjälper. Har en som heter ”dry scalp care”, som jag varvar med andra schampon efter behov.

 

Bröderna Lundqvist har jag också känt till länge, dels för att de gick i samma gymnasieskola som mig (Burgården i Göteborg), men mest pga av deras fantastiska framgångar inom hockeyn såklart.

Joel ser jag dessutom då och då när jag hälsar på mor & far samt min bror ute på ön, då de bror granne med Frölundaspelaren. Han är gift med en gullig tjej från öarna och med sina tre barn bor de i farfars gamla kompis hus.

Har ni inte redan sett den nya reklamen kan ni kika på syskonkampen i videon ovan.

 

Kram

 

 

I samarbete med Head & Shoulders 

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.