HÖSTKLÄNNING

fredag, september 30, 2016 2 8

 

 

 

H&M slutar aldrig att leverera.

Hittar alltid fina budgetplagg där och denna söta klänning i creppad viskos kommer bli en favorit i höst tror jag. Väldigt skön med smocken över stussen, sitter liksom där den ska. Finns här, och vad gäller storleken så tycker jag den är lite stor i storleken, eller så är det jag som är för liten för en 34:a..

 

 

a2-tile

 

 

 

Fredag!

 

 

Äntligen helg. Igen. Ja för fort går det, känns lite som att veckan endast består av måndagar & fredagar haha, kan ni hålla med?

Sjukt mycket på jobbet de senaste veckorna, man blir helt slut. Men så går ju också tiden väldigt mycket fortare på jobbet då, och det får väl ändå ses som positivt. Man hinner knappt komma dit förrän man ska hem, go känsla ändå.

Sen trivs jag på mitt jobb, även om jag drömmer om annat..

 

Förkylningen min känns faktiskt helt ok idag, mycket märkligt, nån slags expressförkylning som redan är på väg bort? Tack gode gud för det.

 

 

Vad har ni för planer i helgen då?

Kram

8
2 Comments
 • Ekenäsliv
  september 30, 2016

  Superfin klänning på värsta finaste snäckan <3
  Kraaaaaam Anna

 • Nike
  oktober 1, 2016

  Så fin! Måste kika om den finns i fler färger eller mönster 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.