AUTUMNS WISHLIST

torsdag, september 29, 2016 1 12

autumns-wishlist

Spegel // Taklampa // Uppläggningsfat // Adventsljusstake // Matta // Sittpuff

 

 

En önskelista. Igen. Några saker som står högst på den just nu ↑

Kul med önskelistor tycker jag, saker att spara till och kanske tids nog bocka av.. Har faktiskt beställt några av dessa saker och är nyfiken på om de kommer passa in här hemma, eller om de kommer få åka tillbaka. Kan ni gissa?

 

Spegeln skulle jag vilja ha över Malmbyrån i sovrummet, taklampan över soffbordet, fatet till höstens goda mat, ljusstaken i ett fönster till advent såklart (älskar att den kommit i mässing!), mattan i gästrummet (eller kanske Inez rum..) & puffen i kombination med soffan i v-rummet.

Lite skön stilmix sådär, precis som jag gillar.

 

Aldrig känt att jag blivit riktigt klart med något rum här hemma. Vet att man säger att det blir man aldrig.. men jag menar att det inte ens blivit det för stunden, ingen komplett look liksom. Alltid något som fattas. I v-rummet är det kanske mest nu tavellisten som ska fyllas upp med fina tavlor, men jag vill också komplettera soffhörnan med sittpuff eller fåtölj, gruppera och skapa rum i rummet lite mer liksom. Taklampan DIY från House Doctor har jag tröttnat lite på (hojta om någon vill köpa!), den är jättefin men jag vill ha lite mer substans på något vis, därför hade Mobile från Pholc passat finfint där tror jag. Luftig men ändå med lite mer karaktär.

 

I sovrummet är det just väggen ovanför byråerna som känns tom och ofärdig, och jag tror verkligen att en stor rund spegel hade gjort sig fint där, skapar känsla av mer rymd och sen är det så snyggt med. En väggkrok i mässing vill jag ha med, att hänga fram morgondagens plagg på, eller bara använda till snygga stilleben. Jättesnyggt, även om det blivit nästan lite tjötigt i inrednings/bloggvärlden, hur många har inte rosetten från Svenskt Tenn tex? Den är superfin, men jag är sugen på en mer enkel variant, och med ett mer plånboksvänligt pris. Tips någon?

 

I kök, hall & gästrum finns det också rum för förändring i mina tankar. Har ganska klart för mig hur jag vill ha det men när man inte kan köpa allt på en gång så blir det lite spretigt tills man är klar..

 

Inredning är verkligen ett av mina största intressen, något jag gärna skulle vilja jobba med på heltid..

 

 

Nu ska jag sluta babbla, surpla upp mitt sista kaffe och sedan gå på en kort promenad med vovven i regnet. Barnen sitter i soffan och myser framför en film med massor av satsumas i knät haha, bästa citrusfrukten tycker vi!

 

Önska er en fin torsdag, kram.

12
1 Comment
  • Emely
    september 29, 2016

    Den adventsljusstaken har jag funderat på länge! Den är så snygg! Får se om jag slår till 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.