SPARITUAL PÅ SANKT JÖRGEN PARK RESORT

lördag, mars 5, 2016 1 4

 

 

 

 

Todeloo lördag!

 

 

Nyss hemkommen från en liten spavistelse här, bastad, tvagad och go hehe. Mamma kom och passade barnen några timmar medan jag & J var på en liten getaway, och riktigt gott har vi haft det.

Testade årets sparitual, som heter Rio, som innehöll sköna produkter som scrub, antisktsmask, vårdande body (+face & hair)-spray och läppbalsam.

Ritualen började i Marmorkällan, där man skopar vatten över sig och masserar (varandra gärna) med frottévante.

Där efter badade vi bastu i Kristall -och aromabastun, och just idag var svenska mästaren i bastubad där och gjorde ett show för oss därinne. Låter lite galet men var ganska trevligt. Han la på is, eteriska oljor och skopade vatten på stenarna i omgångar och däremellan höll han på med handdukar likt såna som håller på med eldshow i Thailand, detta till musik. Annorlunda upplevelse!

Efter bastun kylde vi ner oss Kallkällan (15 grader), sen var det daggs för ångbastu och därefter ansiktsmask i Caldariet där man sitter i 10 min och låter masken verka.

Med lite bubblande fotbad på det så var det dags för värme och vila i Eldrummet där man ligger på sköna varma vattensängar framför en brasa.

Efter själva ritualen badade vi en stund i den 40-gradiga utebassängen Utekällan för att sedan ligga en stund och vila på gungande swaybäddar med utsikt över parken.

Eftersom det var mycket folk i restaurangen bestämde vi oss för att köpa med oss sushi från torget och äta hemma med våra små sjuklingar, räckte gott så.

Gott för oss att komma iväg och få en stunds egentid, det är vi på tok för dåliga på, men ibland händer det.. ♥

 

 

 

Sankt Jörgen Spa resort

 

 

 

Kameran fick stanna hemma, så inga fina bilder på anläggningen har jag att visa er (knäppte endast några få med mobilen som även den låg inlåst större delen av tiden), men ni som är nyfikna kan gå in på hemsidan här.

Väl värt ett besök, det finns både hotell, spa och konferens och ligger på Hisingen Gbg.

 

 

Nu ska jag vila med mina små febriga hjärtan.

Kram och fortsatt fin lördag!

4
1 Comment
  • Suss
    mars 5, 2016

    Låter härligt med Spa och viktigt att få egentid när man har småbarn. Mannen min och jag var på spa förra helgen. Tack för info om soffan, vi kan verkligen inte bestämma oss för vad vi ska ha… Vill ha en schäslong o fotpall till också så då är det svårare att hitta nåt som passar… Kram Suss

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.