FRIYAY!

fredag, mars 4, 2016 2 8

 

 

 

 

God fredagskväll på er, mår ni bra?

Själv sitter jag i fullständig matkoma här i kökssoffan, med ett glas vin, och kikar in till er.

Pitafredag här hos oss, med krispig och het kyckling, fräscha grönsaker och såser mm. Det är ju sjukt gott tycker jag, och ni som inte provat denna smarriga kryddmix till kycklingen, gör det! Crispy Chicken heter påsen från Santa Maria och man blandar påsens innehåll med strimlad kyckling och en skvätt olja, innan man slänger in den i ugnen i ca 15 min. Sen vips, så har man ”friterad” kyckling, god smak och med lite hetta, yummie!

Bra när man vill fuska lite..

Vi körde majs-pitabröd men vill man ha en nyttigare variant så kan man tex ta ett stort salladsblad och ösa ner allt gott i, superfräscht.

 

 

 

 

 

Frasiga godingar.

 

 

Efter maten spelade vi ett av barnens nya spel, Bamses gympaspel. Gulligt och kul när alla ska göra olika rörelser. Men nu äntligen verkar det som att jag får slappna av lite, jag och min darling, behövligt. Har sovit superdåligt nu när Inez haft feber, hon har vaknat på natten en del(och bl. a bett om ostrulle med skinka i, av alla saker haha).

Så man har varit upp och pysslat om.

Känns som att jag kommer somna med barnen idag, särskilt efter ett glas vin, blir sååå trött av det. Därför dricker jag väldigt sällan, men ibland är det gott med något som sänker axlarna lite..

 

 

Fin fredagskväll och helg till er, kram ♥

8
2 Comments
  • Ida
    mars 5, 2016

    Ser väldigt mumsigt ut.. Måste helt klart testas?.
    Tack för en superfin blogg.. Försöker kolla in varje dag ?

    • Catta
      mars 8, 2016

      Tack för snälla ord, kul att du gillar att kika in här! 🙂
      Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.