SÄNGBORDSTANKAR

måndag, februari 22, 2016 0 6

 

ells_0139667_16160

 

 

Har två marmorskivor liggandes här hemma, tanken är att de ska få bli toppskivor till ett par sängbord. Det har varit tanken länge.. men vissa saker får liksom gro lite innan de blir gjorda. Verkar det som.

Måste beställa de där underredena om inte annat, vilket jag tänkt göra på ett ställe som ligger nära jobbet. De kan nog svetsa ihop ett par stommar snabbt, och förhoppningsvis till ett trevligt pris.

Kommer bli som bordet ovan, så där enkelt, fast mer kvadratiska. Man ser dem lite överallt nu för tiden, i lite olika varianter. Senast såg jag superfina på Åhlens, tunna nätta med vit stomme och vit marmor, men även i mässing med grön marmor. Snyggt.

Bordet på bilden kommer härifrån.

Och med koden 335403 får man 30% på valfri vara, så jag blir lite sugen.. men så ska jag ju ha två..

 

 

 

Hej måndag!

 

 

Ny vecka nya tag!

Ja jag hoppas verkligen på mer energi denna vecka, för usch så dassig jag kände mig i förra. Och bara det att man är inne på sista veckan i feb borde ju fylla på energidepån, eller hur! Mentalt iaf.

Våren.. mmm komsi komsi!

Sitter här proppmätt efter en smarrig lövbiffgryta som mannen stod färdig med när jag kom innanför dörren, göttigt. Ska snart försöka få iordning lite i tvättstugan, när jag får ork till att lyfta häcken igen, hehe.

Ikväll kommer Husdrömmar, bästa programmet på hela veckan 🙂

 

 

Fin kväll till er!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.